ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Κυριακή 20 Απριλίου 2014

Νέος εμετός στην «εφημερίδα των αντιολυμπιακών»

Νέος εμετός στην «εφημερίδα των αντιολυμπιακών»

20/04/2014

Νέος εμετός στην «εφημερίδα των αντιολυμπιακών»

Το ότι η «Εφημερίδα των Συντακτών» (που θα έπρεπε να λέγεται «Εφημερίδα των ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΩΝ» ή «Εφημερίδα των ΑΝΤΙΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ») είναι μια εφημερίδα που καθημερινά γράφει αρλούμπες με στόχο το κακό του Ολυμπιακού, είναι γνωστό. Τουλάχιστον στους οπαδούς των άλλων ομάδων. Γιατί… Ολυμπιακός οπαδός αποκλείεται να έχει αντέξει να διαβάζει τις αηδίες που γράφουν διαρκώς… Με μπροστάρη λοιπόν τον Νίκο Ασημακόπουλο, έναν θεωρητικό μπουρδολόγο που δεν έχει κάνει αθλητισμό ούτε μια μέρα στη ζωή του αλλά τα ξέρει όλα, γράφουν καθημερινά ανοησίες.
Μόνο σήμερα λοιπόν, ο Νίκος Ασημακόπουλος, βαζέλα από τις λίγες, άρρωστος Παναθηναικός πρώτα και μετά αστειέμπορας και δημοσιολόγος, γράφει ότι «ο σχεδιασμός του Ολυμπιακού είναι μπάχαλο», γράφει για τον Μίτσελ «ας τον πούμε προπονητή»… Καταλάβατε; Ένας… Ασημακόπουλος μας κάνει τη χάρη να πεί τον Μίτσελ προπονητή. Αυτός είναι ο σεβασμός που έχουν αυτοί οι κομπλεξικοί σε τεράστιες προσωπικότητες του ποδοσφαίρου, όπως ο Μίτσελ.
Επίσης γράφει ότι ο Τσόρι ήταν 3η λύση στη λίστα του Ολυμπιακού μετά από Βερδού και Αμαλφιτανό, αλλά ο Ολυμπιακός ξαναζεσταίνει και Αμαλφιτανό. Εδώ τα πράγματα μπερδεύτηκαν και είναι σαφές ότι προσπαθεί ο καημένος να κάνει ζημιά αλλά γράφει σα μεθυσμένος, χωρίς ειρμό… Αλλά δεν τον νοιάζει. Τον νοιάζει να μειώσει τον Τσόρι και να πεί ότι είναι «ΤΡΙΤΗ ΛΥΣΗ». Επίσης, γράφει ότι μόνο ο Βάις και ο Τσόρι είναι ενδεκαδάτοι και οι άλλοι είναι γεμίσματα.
Φυσικά αν οι υπόλοιποι νέοι παίκτες του Ολυμπιακού, δηλαδή ο Σάμαρης, ο Ντε Βινσέντι, ο Σαλίνο (τον οποίο ξέχασε τελείως ο μέγας… αναλυτής), ο Ολαιτάν, είχαν πάει στον αγαπημένο του ΠΑΟ ή στον ΠΑΟΚ θα ακούγαμε για «μεταγραφές επενδύσεις» και για «παιδομάζωμα των καλύτερων του περσινού ελληνικού πρωταθλήματος».
Για να δείτε πόσο… άρρωστος είναι με τον Ολυμπιακό ο συγκεκριμένος κομπλεξάρας, να πούμε ότι σε άλλη σελίδα της εφημερίδας του, γράφει ότι «θα πέσουν σκιές στο πρωτάθλημα» αν το ματς με την Καλλονή αλλάξει έδρα. Εδώ καταργείται εντελώς η λογική! Είναι πασίγνωστο ότι το γήπεδο της Καλλονής δεν είναι έτοιμο! Και επίσης είναι γνωστό ότι για το πρωτάθλημα γίνεται… κλήρωση! Ελπίζουμε να το ξέρει ο κ. Ασημακόπουλος. Η Καλλονή λοιπόν είναι λογικό να θέλει να κερδίσει χρήματα από εισιτήρια και να παίξει το παιχνίδι αυτό στην Αθήνα. Αλλά αυτό για τον Ασημακόπουλο είναι… ΣΚΙΕΣ! Σκιές έχει στο κεφάλι του και καλό θα είναι να πάει σε κανένα ψυχολόγο να το κοιτάξει. Ούτως ή άλλως, πολλοί από την αγαπημένη του ομάδα είναι για ψυχολόγο και ψυχίατρο. Παράγοντες, δημοσιογράφοι, εσχάτως και ποδοσφαιριστές…
Ο Ασημακόπουλος δεν θα αλλάξει… Θα συνεχίσει να βγάζει από την κοιλιά του σενάρια συνομωσίας, να πείθει πρώτα τον εαυτό του και μετά προσπαθεί να πείσει και τους άμοιρους αναγνώστες του που προσπαθούν να καταλάβουν τι μπορεί να εννοεί με τις ασυνάρτητες μπαρούφες που γράφει.
Και δεν είναι χθεσινός… Τον θυμόμαστε όλοι να χύνει τη χολή του για τον Ολυμπιακό, είτε από την ΕΡΑ ΣΠΟΡ είτε από τον Sentra FM τα τελευταία χρόνια με… παρεάκι τον Βεργή και την εκπομπή «φουλ επίθεση» ή αλλιώς «φούλ μπαρούφα».
ΥΓ.:  Και φυσικά, μετά και το σημερινό μας δημοσίευμα, ο Σωτηράκης και η παρέα του μπορούν να ξαναπάνε να ρουφιανέψουν με τις κουκουλίτσες τους. Βλέπετε, σε αυτή τη χώρα, μόνο για τους δημοσιογράφους δεν μπορείς να γράφεις. Αντίθετα, αυτοί μπορούν να ξεσκίζουν τους πάντες, χωρίς επιχειρήματα, χωρίς γνώσεις, χωρίς πληροφόρηση. Μόνο με το κόμπλεξ τους και τις… σκιές που έχουν στα μυαλά τους!

ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου