ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 26 Απριλίου 2014

Μετά το Μουντιάλ για Πουλίδο, Κάμπελ

Μετά το Μουντιάλ για Πουλίδο, Κάμπελ

 
Συνεχίζονται τα δημοσιεύματα στο Μεξικό που θέλουν τον Ολυμπιακό ως πρώτο προορισμό για την επόμενη ομάδα του Άλαν Πουλίδο. «Μετά το Μουντιάλ», δηλώνει ο Κάμπελ.

Μετά το Μουντιάλ για Πουλίδο, Κάμπελ

Δεδομένο θα πρέπει να θεωρείται το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για την απόκτηση του Άλαν Πουλίδο.

Ο διεθνής άσος της Τίγκρες ανακοινώθηκε πως θα είναι στην προεπιλογή του Μεξικού για το Μουντιάλ στη Βραζιλία και μαζί με αυτό τα τοπικά Μέσα αναφέρθηκαν στις ομάδες που εξετάζουν την περίπτωσή του μεταξύ αυτών και οι Πειραιώτες.

Εκτός από τους πρωταθλητές Ελλάδας ο 23χρονος παίκτης φέρεται να βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο συλλόγων από την Ισπανία (Βαλένθια, Σεβίλλη), την Ιταλία και την Αγγλία.

Πριν από κάποιο διάστημα είχε γίνει γνωστό το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού, ενώ υπήρχε φημολογία που ήθελε τον μάνατζερ του Πουλίδο να έχει έρθει στην Αθήνα για να συζητήσει με τη διοίκηση της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ.

Εν τω μεταξύ, την Παρασκευή αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες του Τζόελ Κάμπελ, ο οποίος έκανε δηλώσεις στην πατρίδα του και τόνισε πως μετά το Μουντιάλ θα πρέπει να γυρίσει στην Άρσεναλ και τότε οι Λονδρέζοι θα αποφασίσουν για το μέλλον του.

Όπως και να ’χει η υπόθεση του Κοσταρικανού μεσοεπιθετικού παραμένει εξαιρετικά δύσκολη, αφού φέτος κατάφερε να προκαλέσει το ενδιαφέρον εντός και εκτός από το Νησί.


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου