ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Κυριακή 20 Απριλίου 2014

Μπαρτζώκας: «Ξέρουμε ότι μπορούμε»

Μπαρτζώκας: «Ξέρουμε ότι μπορούμε»

20/04/2014
 
 Δύναμη, πάθος και βοήθεια από τον κόσμο του Ολυμπιακού θέλει ο Γιώργος Μπαρτζώκας στην αυριανή αναμέτρηση απέναντι στη Ρεάλ προκειμένου να συνεχιστεί το ταξίδι των «ερυθρόλευκων» στην Εuroleague.

Μπαρτζώκας: «Ξέρουμε ότι μπορούμε»
Έτοιμος για τη νίκη απέναντι στη Ρεάλ στην αυριανή αναμέτρηση είναι ο Ολυμπιακός όπως δήλωσε ο Γιώργος Μπαρτζώκας.

Ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων», στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου, αναφέρθηκε στη συγκέντρωση που απαιτείται να έχουν οι παίκτες του αλλά και στην ώθηση που θα τους δώσει η παρουσία του κόσμου στις κερκίδες του ΣΕΦ.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στα λάθη που έγιναν στο δεύτερο ματς της σειράς αλλά και στο ρόστερ που διαθέτει η «βασίλισσα». Όσον αφορά τη συμμετοχή του Στράτου Περπέρογλου την χαρακτήρισε εξαιρετικά αμφίβολη καθώς δεν είναι ακόμη 100% έτοιμος.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Όπως καταλαβαίνετε τα δύο προηγούμενα ματς θα μας χρησιμεύσουν σαν οδηγός. Με μικρές αλλαγές στην τακτική, με τη βοήθεια του κόσμου μας, με καλή απόδοση και καλό ομαδικό παιχνίδι να καταφέρουμε να κερδίσουμε και να ξαναπαίξουμε την Τετάρτη. Ξέρουμε ότι μπορούμε όμως θέλει προσοχή στην ταχύτητα. Πρέπει να αλλοιώσουμε τον τρόπο παιχνιδιού τους και να προχωρήσουμε στη σειρά».

Για τις βολές: «Το παιχνίδι κρίνεται σε μικρές διαφορές. Διαφορετικό ποσοστό έχουν οι ψηλοί από τους περιφερειακούς. Πιο πολλές βολές έχασαν οι ψηλοί μας, όμως δεν μπορείς να δώσεις έμφαση στα τεχνικά σημεία της ομάδας. Έχει να κάνει με την πίεση αλλά και την προσωπική ικανότητα. Ο κάθε παίκτης οφείλει να το διαχειριστεί μόνος του γιατί σ’αυτές τις περιπτώσεις οι παρεμβάσεις απ’ την ομάδα δεν λειτουργούν θετικά».

Για το ξεκίνημα: «Μακάρι να ξεφύγουμε και να πάρουμε το ματς εύκολα όμως αυτό δεν γίνεται. Πρέπει να ξεκινήσουμε πιο αποτελεσματικά, όπως και εκείνοι στο δεύτερο ματς. Το πιο σημαντικό είναι ότι μείναμε ενωμένοι τότε και είχαμε κάνει καλό πρώτο ημίχρονο επιθετικά. Το θέμα είναι ότι δεν γίνεται να πούμε πως θέλουμε να ξεκινήσουμε, εμείς θέλουμε να μπούμε δυνατά όμως δεν εξαρτάται μόνο από εμάς. Εμείς θέλουμε να είμαστε δυνατοί από την αρχή».

Για τον Λάσο: «Έχω μεγάλη εκτίμηση στον αντίπαλο προπονητή και οι αριθμοί της Ρεάλ δείχνουν ότι είναι η καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη. Έχει παίκτες με ταλέντο σε κάθε θέση και ο προπονητής τους χρησιμοποιεί ανάλογα με τις αρετές τους. Τα παιχνίδια πλέον θυμίζουν NBA, τώρα παίζεις πολύ περισσότερα ματς στην Euroleague. Υπάρχουν τραυματισμοί, ακόμη και η ίωση του Περπέρογλου έχει σχέση με αυτό. Εμείς έχουμε διαφορετικό τρόπο που δουλεύουμε σε σχέση με τη Ρεάλ όπως και άλλες ομάδες. Νομίζω ότι γενικά έχουμε πάει καλά φέτος και μένει να κάνουμε μια νίκη αύριο για να το επιβεβαιώσουμε».
Για τον Περπέρογλου: «Με ενημέρωσαν ότι θα κάνει προπόνηση σήμερα, αλλά είναι δύσκολο έως αδύνατο να παίξει αύριο. Ήταν ένα μήνα έξω και τώρα με την ίωση είναι φοβερά εξασθενημένος»

Για το ταξίδι του Ολυμπιακού στη διοργάνωση: «Δεν λαμβάνει τέλος κανένα ταξίδι. Δεν είμαστε υποχρεωμένοι να κερδίζουμε κάθε χρόνο την Ευρωλίγκα. Ο Ολυμπιακός κατάφερε να κάνει κάτι που δεν έχει καταφέρει ποτέ άλλη ομάδα. Ακόμη και η Ρεάλ έχει τόσα χρόνια να κατακτήσει τη διοργάνωση. Κάθε ταξίδι αναλογεί σε ένα χρόνο. Το παν είναι η διάρκεια και ο Ολυμπιακός είναι τα τελευταία χρόνια στο Top 10 των ευρωπαϊκών ομάδων».


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου