ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 12 Απριλίου 2014

Αυτά που θέλει ο Μίτσελ…

Αυτά που θέλει ο Μίτσελ…

12/04/2014
 
Την επιθυμία του να παραμείνει στον πάγκο του Ολυμπιακού εξέφρασε ο Μίτσελ, με τους Πειραιώτες να επιβεβαιώνουν ότι συνεχίζουν μαζί του. Οι αλλαγές που θέλει ο 51χρονος τεχνικός για την επόμενη σεζόν.

Αυτά που θέλει ο Μίτσελ…
Στην τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού θέλει να παραμείνει ο Μίτσελ, όπως δήλωσε πρόσφατα στο Novasports, με την προϋπόθεση να τον θέλει και ο σύλλογος.

Από την πλευρά τους, οι διοικούντες την «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ ξεκαθάρισαν ότι ο Ισπανός προπονητής θα συνεχίσει στην ομάδα και, μάλιστα, υποστήριξαν ότι ήδη έχει αρχίσει να ετοιμάζει τα πλάνα της επόμενης σεζόν.

Ο 51χρονος τεχνικός περιμένει να υπάρξει επίσημη τοποθέτηση από τον σύλλογο, ενώ στις δηλώσεις του έκανε λόγο για τις συναντήσεις που θα γίνουν, για τις παραμέτρους που θα συζητηθούν κι αυτές αφορούν στην ομάδα και τις αλλαγές που πρέπει να γίνουν.

Ο Μίτσελ γνωρίζει πολύ καλά ότι ο πήχης για την Ευρώπη έχει ανέβει αρκετά, ύστερα από τη φετινή πορεία που πραγματοποίησαν οι πρωταθλητές Ελλάδας στο Champions League και λίγο έλειψε να φτάσουν μέχρι τους «8» της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Για αυτό ξέρει ότι του χρόνου τα πράγματα θα είναι πιο δύσκολα και ένα από τα βασικά «θέλω» του έχουν να κάνουν με το ρόστερ της επόμενης σεζόν. Άλλωστε, φέτος όποιες εισηγήσεις και αν έκανε του βγήκαν με ελάχιστες εξαιρέσεις, αφού κάποιοι δεν κατάφεραν να εκμεταλλευτούν τις ευκαιρίες που τους έδωσε.

Εκτός από την ενίσχυση του ρόστερ σε θέσεις που εκείνος κρίνει να υπάρξουν μεταγραφές, ο Ισπανός θα ζητήσει να δουλέψει και με κάποιους «πιτσιρικάδες», καθώς ήδη έχει αρχίσει και βάζει νεαρούς (Βέργος, Βούρος, Σάλιακας).

Όλα αυτά, όμως, τα θέματα θα συζητηθούν εκτενώς ανάμεσα στον Βαγγέλη Μαρινάκη και τον Μίτσελ μετά το τέλος της σεζόν, αφού υπάρχει το κυριακάτικο παιχνίδι με τον Απόλλωνα για την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος και ο επαναληπτικός του Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ, με την ενδεχόμενη συμμετοχή της ομάδας στον τελικό της διοργάνωσης.


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου