ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Κυριακή 6 Απριλίου 2014

Προπονήθηκε αλλά δεν παίζει ο «Πέρπε»

Προπονήθηκε αλλά δεν παίζει ο «Πέρπε»

06/04/2014
 Με τον Στράτο Περπέρογλου να προπονείται κανονικά για πρώτη φορά μετά από δεκαέξι μέρες απουσίας λόγω θλάσης στον προσαγωγό ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού ενόψει ΚΑΟΔ.

Προπονήθηκε αλλά δεν παίζει ο «Πέρπε»
Ευχάριστα στη σημερινή προπόνηση του Ολυμπιακού με τον Στράτο Περπέρογλου.

Ο διεθνής φόργουορντ, έβγαλε όλο το πρόγραμμα χωρίς να νιώθει ενοχλήσεις μετά τη θλάση που αντιμετώπισε από τις 20 Μαρτίου (πριν το ματς με τη Λαμποράλ Κούτσα) και όπως όλα δείχνουν θα επιστρέψει στην αγωνιστική δραστηριότητα στο παιχνίδι της Πέμπτης (10/4) με τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ για την 14η αγωνιστική του Top 16 της Ευρωλίγκας, που θα κρίνει την κατάταξη του 5ου ομίλου και τον αντίπαλο στα προημιτελικά.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας, προσανατολιζόταν να του δώσει κάποια χρόνο συμμετοχής στο αυριανό ματς με τον ΚΑΟΔ στο ΣΕΦ για το πρωτάθλημα, όμως σε συνεργασία με το ιατρικό τιμ, αποφασίστηκε να προφυλαχθεί γιατί πάντα υπάρχει κίνδυνος υποτροπής.

Από εκεί και έπειτα, δεν υπάρχουν άλλα προβλήματα –πλην του γνωστού με τον Πρίντεζη που συνεχίζει θεραπεία στα πλευρά- και ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων», αναμένεται να δώσει χρόνο συμμετοχής στους παίκτες που δεν έχουν πρώτο πρωταγωνιστικό ρόλο στη σεζόν.

ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου