ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 8 Απριλίου 2014

Αποδειχτηκες μεγαλος καραγκιοζης Σοφο (pics+videos)


Αποδειχτηκες μεγαλος καραγκιοζης Σοφο (pics+videos)


08/04/2014



Αυτος μονο ο τιτλος σου αξιζει του μεγαλου καραγκιοζη ρε Σχορτσιανιτη...ΟΤΙ και αν σου ειπαν δεν επιτρεπεται σε εναν αθλητη να κανει αυτες τοις απαραδεκτες ενεργειες..να πηδαει μεσα στον κοσμο να κτυπαει οπαδους και να τρομοκρατει παιδακια...


ΕΙΣΑΙ ΞΕΦΤΥΛΑΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΕ ΑΠΟΒΑΛΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΠΑΣΚΕΤ ΓΕΝΙΚΩΤΕΡΑ.Δεν θελω να αναφερθω ποσο κομπλεξικος πουληματιας εισαι και αχαριστος και ολοι το γνωριζουμε εδω στον Ολυμπιακο...αληθεια γιατι δεν το εκανες αυτο στο ΣΕΦ με τον Ολυμπιακο?Γιατι εκει δεν περνανε αυτα...ηξερες οτι δεν θα γυριζες σπιτι σου ποτε ξανα...


ΦΤΟΥ ΣΟΥ ΞΕΦΤΥΛΑ !!!


Τον τρόμο έσπειρε ο θηριώδης Σοφοκλής Σχορτσιανίτης σε οπαδούς και όχι μόνο, όταν, σε αγώνα για το πρωτάθλημα του Ισραήλ όρμησε στην κερκίδα και άρχισε να παίζει ξύλο με όσους βρέθηκαν μπροστά του.
Το περιστατικό συνέβη μετά τη λήξη του μεγάλου ντέρμπι μεταξύ Μακάμπι Τελ Αβίβ και Χάποελ Τελ Αβίβ, με την ομάδα του Σοφοκλή να κερδίζει με 83-80.
Ισραηλινά μέσα μεταδίδουν ότι οι οπαδοί της Χάποελ έβριζαν σε όλη τη διάρκεια του αγώνα χυδαία τον διεθνή μπασκετμπολίστα και εκείνος, μη μπορώντας να συγκρατήσει τα νεύρα του, ανέβηκε στην κερκίδα, όπου επικράτησε ο κακός χαμός.
Τα πνεύματα ηρέμησαν μόνο όταν χαλάρωσε ο Big -Σόφο, ο οποίος απομακρύνθηκε από τους συμπαίκτες του, ενώ ο πρόεδρος της Χάποελ τόνισε «Θα είναι ντροπή αν δεν τιμωρηθεί ως το τέλος της σεζόν και δεν του απαγορευτεί να παίξει ξανά».












ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου