ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 8 Απριλίου 2014

Το πρόγραμμα της φιέστας με εκπλήξεις από ΠΑΕ και Μίτσελ

Το πρόγραμμα της φιέστας με εκπλήξεις από ΠΑΕ και Μίτσελ

08/04/2014
Το πρόγραμμα της φιέστας για την κατάκτηση του 41ου πρωταθλήματος παρουσίασε η ΠΑΕ Ολυμπιακός, με τον Μίτσελ να αγοράζει και να διανέμει 1.000 εισιτήρια, με τα έσοδα να διατίθενται στη Unicef.

Εκπλήξεις από ΠΑΕ και… Μίτσελ!
Αρκετά και ενδιαφέροντα πράγματα ετοιμάζουν στον Ολυμπιακό για την φιέστα της κατάκτησης του 41ου πρωταθλήματος στην ιστορία του συλλόγου, ύστερα από το τέλος της τελευταίας αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας κόντρα τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Ο Μίτσελ ανακοίνωσε πως έχει σημασία όλοι οι οπαδοί των Πειραιωτών να στηρίξουν το έργο της Unicef, αφού τα έσοδα του συγκεκριμένου θα διατεθούν προς αυτή την κατεύθυνση.

Κάτι που έκανε ο Ισπανός τεχνικός και το αποκάλυψε ο Κώστας Καραπαπάς, όταν ενημέρωσε τους εκπροσώπους του Τύπου για τις λεπτομέρειες της εκδήλωσης.

Από την πλευρά του, ο Διευθυντής Επικοινωνίας της ΠΑΕ υπογράμμισε πως οι «ερυθρόλευκοι» θα βραβεύσουν το γυναικείο τμήμα πόλο για την κατάκτηση του Len Trophy στην Ιταλία, την Κ-15 του συλλόγου για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της κατηγορίας της, όπως και την πρωταθλήτρια ομάδα του πινγκ πονγκ.

Μάλιστα, ανέφερε πως «μετά από όλα αυτά θα υποδεχθούμε στο γήπεδο και πάλι τα σαράντα πρωταθλήματα της ομάδας, τα σαράντα δισκοπότηρα του πρωταθλητή, στα οποία θα προστεθεί και το φετινό».

Αναλυτικά όσα ειπώθηκαν στη συνέντευξη Τύπου

Μίτσελ, προπονητής του Ολυμπιακού

«Καλησπέρα σε όλους. Είμαστε πολύ χαρούμενοι για το γεγονός ότι θα γιορτάσουμε το 41ο πρωτάθλημά μας αυτή την Κυριακή μετά το τέλος του αγώνα με τον Απόλλωνα και φυσικά θέλουμε να ξεκινήσουμε την γιορτή, έχοντας πάρει τους τρεις βαθμούς.

Όπως γνωρίζετε όλοι, είμαι παθιασμένος με το ποδόσφαιρο και όποιος το αγαπάει θέλει πάντα να κερδίζει. Για αυτό και θέλω να προσκαλέσω όλους τους οπαδούς μας να έρθουν να γιορτάσουν αυτό τον τίτλο, επειδή όλοι οι τίτλοι απαιτούν πολύ μεγάλη προσπάθεια και στο τέλος πρέπει αν το γιορτάζεις.

Στη ζωή και στο ποδόσφαιρο πρέπει να το γιορτάζεις, επειδή ποτέ δεν ξέρεις τι θα γίνει στο μέλλον. Ένα άλλο ζήτημα, όταν μιλάμε για αυτό τον σύλλογο, είναι το κοινωνικό πρόσωπο που δείχνει συνεχώς. Από την αρχή της συνεργασίας μας με την Unicef έχουμε μία στενή σχέση μαζί της και η γιορτή αυτή μας δίνει την ευκαιρία να ενισχύσουμε το έργο της.

Είναι ένας πολύ ωραίος τρόπος αυτή η γιορτή να στηρίζει το έργο της Unicef, βάζοντας τα εισιτήρια της φιέστας σε πολύ χαμηλή τιμή για να στηρίξουμε αυτό το έργο, όπως έχει συμβεί και άλλες φορές από την έναρξη αυτής της συνεργασίας. Επίσης, αυτός ο σύλλογος είναι πάντα κοντά στα παιδιά και όσους έχουν ανάγκη από βοήθεια, όπως οφείλει να κάνει ένας μεγάλος σύλλογος.

Είναι ευκαιρία αυτή η φιέστα για να δείξει ο Ολυμπιακός ότι μέσω του πρώτου τίτλου που κατέκτησε φέτος στηρίζει ανθρώπους που το έχουν ανάγκη. Είναι, λοιπόν, ακόμα μία μεγάλη γιορτή για να τιμήσουμε τους ποδοσφαιριστές που στο παρελθόν έχουν κατακτήσει πρωταθλήματα, εκείνους που κατακτούν για πρώτη φορά το πρωτάθλημα και όλα τα νέα παιδιά που θέλουν να συνεχίσουν να κατακτήσουν στο μέλλον πρωταθλήματα.

Είναι σημαντικό το γεγονός ότι αρκετά από αυτά είναι Ελληνόπουλα, αφού ο Ολυμπιακός είναι ελληνικός σύλλογος. Είναι σημαντικό ότι θα καταφέρουμε να συνδυάσουμε την κατάκτηση του πρωταθλήματος και εκείνη της Κ-15 του συλλόγου, αφού και αυτά θέλουν να αγωνιστούν κάποια στιγμή στην πρώτη ομάδα.

Σαν άνθρωπος του ποδοσφαίρου γνωρίζω πόσο σημαντικό είναι για εκείνα αυτή τους η επιτυχία. Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για την παρουσία σας εδώ σε αυτή την εκδήλωση, που περιλαμβάνει τρία πράγματα: την κατάκτηση του πρωταθλήματος, την στήριξη ανθρώπων που το έχουν ανάγκη και να αναδείξουμε τα παιδιά μας που προέρχονται από την ακαδημία του συλλόγου. Κάποια από τα παιδιά που έχουν κατακτήσει το πρωτάθλημα Κ-15 θα αρχίσουν να προπονούνται σύντομα με την πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού
».

Κώστας Καραπαπάς, Διευθυντής Επικοινωνίας της ΠΑΕ

«Η γιορτή θα ξεκινήσει από το πρωί έξω από το Καραϊσκάκη, όπου θα υπάρχει ένα θεματικό πάρκο, το οποίο θα έχει πολλές δραστηριότητες όπως παιχνίδια, φωτογραφίες σε photo booth και face painting με τα χρώματα της ομάδας μας. Επίσης, θα υπάρχει μία πίστα καρτ, όπου οι γονείς και τα παιδιά θα μάθουν να οδηγούν και να γνωρίζουν τους κανόνες οδικής ασφάλειας.

Επίσης, θα μπορούν να βγάλουν μία αναμνηστική φωτογραφία με την ομάδα του Ολυμπιακού και θα μπορούν να βαφτούν πριν μπουν στο γήπεδο. Παράλληλα, στη γιορτή θα συμμετέχει και ο Λεόνε.

Εντός του γηπέδου θα βραβευτεί η ομάδα Κ-15 για την κατάκτηση του πρωταθλήματος στην κατηγορία της, ενώ θα υπάρξει ένα καλεσμένος έκπληξη και ένα αφιέρωμα σε μία μεγάλη μορφή του Ολυμπιακού που απεβίωσε πρόσφατα, τον Σταύρο Νταϊφά.

Θα βραβευτεί η γυναικεία ομάδα πόλο για την κατάκτηση του Len Trophy στην Ιταλία, μεγαλώνοντας έτσι τη συλλογή των ευρωπαϊκών τίτλων του συλλόγου.

Επίσης, θα φιλοξενήσουμε την πρωταθλήτρια ομάδα του πινγκ πονγκ και με αυτά θα υποδεχθούμε στο γήπεδο και πάλι τα σαράντα πρωταθλήματα της ομάδας, τα σαράντα δισκοπότηρα του πρωταθλητή, στα οποία θα προστεθεί και το φετινό.

Όσον αφορά τη Unicef, όλες οι εισπράξεις από τα εισιτήρια του αγώνα θα διατεθούν στο έργο της. Έχουμε αποφασίσει αν είναι 5, 10, 15, 20 ευρώ. Μάλιστα, δεν χρειάζεται να έχει κάρτα φιλάθλου. Ο κ. Μίτσελ έχει αγοράσει 1.000 εισιτήρια για να βοηθήσει αυτό τον έργο, αλλά δεν θέλησε να το αναφέρει
».




ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου