ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 9 Απριλίου 2014

Και τωρα η σειρα του Απολλωνα και της φιεστας

Και τωρα η σειρα του Απολλωνα και της φιεστας

09/04/2014

 
Η 34η αγωνιστικη ειναι ημερα χαρας για τους ερυθρολευκους οπου μετα την ληξη της αναμετρησης Ολυμπιακος-Απολλων Σμυρνης θα πανηγυρισει την κατακτηση του 41ου Πρωταθληματος στην ενδοξη ιστορια του.

Ειναι μια αναμετρηση οπου κρυβει και αλλα πολλα εκτος απο τα αγωνιστικα...

1) Πρεπει ο Ολυμπιακος να παρουσιασει ενα καλυτερο προσωπο και να δειξει πως τα τελευταια αποτελεσματα ηταν τυχαια λογω της ελειψης κινητρου  οπου πολυ ειπωθηκε απο τα αρμοδια επισημα χειλη και πως ειναι ετοιμος για την ζουγκλα της Τουμπας και πως θα μπορεσει να υπερνηκισει και την αγριοτητα των παικτων του μπαοκ αλλα και την σφυριχτρα του οπου ειναι αναμενομενο να σφυριζει υπερ υου, το ειδαμε και στην προηγουμενη αναμετρηση στην Τουμπα.
2) Οσον αφορα τον Απολλωνα, ο Ολυμπιακος πρεπει να τον κανει απολλωνακο και να τον στειλει απο κει που ηρθε και για λογους ηθικης ταξης και σημασιας...

Γιατι? γιατι πολλα μας ειπε ο προεδρος του και φερεφωνο του βαζελα και συμαχος στο κοινο μετωπο κατα του Ολυμπιακου ,ο κυριος Βελλης .Ακομα και οταν τιμωρηθηκε συνεχιζε να εκτοξευει λασπη εναντιον του Ολυμπιακου κιαι ηρθε η ωρα να τον ξεφτυλισουμε και αυτον και την ομαδα του .
Να μου κανεις...με τον απολλωνακο θα ασχολουμαστε τωρα...ΒΕΒΑΙΩΣ...γιατι για οσους δεν ξερουν ο απολλωνακος ειναι τσιρακι του βαζελα απο το 1936 οταν ακομα ειχε την σβαστιγκα στο στηθος για σημα και πριν την Γερμανικη  Κατοχη μαλιστα .

Κατι τετοιοι πρεπει να πληρωνουν ακριβα το τιμημα που τολμησαν ριξουν λασπη στον πιο ενδοξο συλογο της Ελλαδας.Βουτια στην κατηγορια για να μαθεις αλλη φορα να χαλας το στομα σου κυριε Βελλη με τον απολλωνακο σου.

Αυτος ειναι σοβαροτατος λογος που πρεπει να αντιληφθουν οι ποδοσφαιριστες του Ολυμπιακου, οτι αυτος ο συλογος μεσω του προεδρου του προσβαλε ολη την σεζον τον κοσμο του Ολυμπιακου, αυτο και μονο φτανει...

Στον τομεα της προετοιμασιας...
Όλοι στον Ολυμπιακό θέλουν να κλείσουν το εφετινό πρωτάθλημα με μια νίκη απέναντι στον Απόλλωνα η οποία θα αποτελεί την καλύτερη… εισαγωγή στη φιέστα για την κατάκτηση του τίτλου.

Για τη νίκη με… προβλήματα

Όλοι στον Ολυμπιακό θέλουν να κλείσουν το εφετινό πρωτάθλημα με μια νίκη απέναντι στον Απόλλωνα η οποία θα αποτελεί την καλύτερη…εισαγωγή στη φιέστα για την κατάκτηση του τίτλου.

Διοίκηση, τεχνικό επιτελείο και παίκτες είναι αποφασισμένοι για μια καλή… παράσταση μπροστά στους οπαδούς της ομάδας για να τους ευχαριστήσουν για την συμπαράστασή τους και για να δώσουν απαντήσεις στις ομολογουμένως…προβληματικές εμφανίσεις των τελευταίων αγωνιστικών.

Ο Μίτσελ σκέφτεται κατά πόσο θα παρατάξει μια 11άδα με αλλαγές όπως και στα Γιάννινα αλλά ακόμη και να μην το θέλει ίσως να αναγκαστεί καθώς κάποιοι ποδοσφαιριστές αντιμετωπίζουν προβλήματα.

Στη χθεσινή προπόνηση ο Ισπανός τεχνικός δεν είδε πάλι τον Εντινγκά να γυμνάζεται σε φουλ ρυθμούς και να κάνει ατομικό πρόγραμμα με αυξημένη ένταση. Αντίστοιχα, ατομικά γυμνάστηκαν και οι Πέρες και Σαλίνο.

Πιθανότητες να είναι στη διάθεση του προπονητή τους υπάρχουν (και μάλιστα αρκετές) και για τους τρεις παίκτες. Ατομικό αλλά σε μικρότερη ένταση και με ασκήσεις στο γυμναστήριο έκανε ο Χολέμπας.

Στη σημερινή προπόνηση, η οποία είναι προγραμματισμένη για τις 11 το πρωί θα υπάρξει μια ξεκάθαρη εικόνα για την κατάσταση των παικτών καθώς κάποιοι από αυτούς θα ανεβάσουν κι άλλο ρυθμό και ενδεχομένως να δοκιμάσουν και στο ομαδικό πρόγραμμα.

Στο μυαλό του Μίτσελ είναι να δώσει άλλη μια ευκαιρία και στον Σάλιακα ο οποίος έδειξε πολύ καλά στοιχεία και αποτέλεσε έναν από τους καλύτερους παίκτες των ερυθρολεύκων στο παιχνίδι στους Ζωσιμάδες.

ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου