ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 8 Απριλίου 2014

«Μπράβο σας παιδιά»


«Μπράβο σας παιδιά»

08/04/2014
 
 Φωτεινό παράδειγμα για το μεγαλείο του αθλητισμού αποτελεί η αγκαλιά του τερματοφύλακα του Ολυμπιακού στο συνάδελφό του στον ΠΑΟΚ, μετά τον τελικό των δύο ομάδων Κ-15, σύμφωνα με ανακοίνωση του ΠΣΑΠ.

«Μπράβο σας παιδιά»
Μπορεί να έπαιζαν Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ (Κ-15), μπορεί να κρινόταν ο τίτλος, μπορεί πρωταθλητές να στέφθηκαν οι Πειραιώτες, ωστόσο αυτό που... έκλεψε τις εντυπώσεις ήταν η αγκαλιά του γκολκίπερ των νικητών, Δημήτρη Σκαφίδα στον παίκτη των Θεσσαλονικέων, Κωσταντίνο Χατζηδίμπα, προκειμένου να τον παρηγορήσει μετά την απώλεια της κούπας.

Σε αυτό το περιστατικό στάθηκε κι ο ΠΣΑΠ, μοιράζοντας συγχαρητήρια στα παιδιά υπογραμμίζοντας πως τέτοιες κινήσεις αποτελούν το φωτεινό παράδειγμα για τον ενωτικό χαρακτήρα του ποδοσφαίρου (κι όχι μόνο).

Η ανακοίνωση:

Φωτεινό παράδειγμα έδωσαν τα παιδιά που αγωνίζονται στις ομάδες Κ-15 του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ, μετά τον αγώνα τους στο Αγρίνιο, εκεί όπου ο Ολυμπιακός πήρε τη νίκη και τον τίτλο, αλλά, κερδισμένοι είναι όλοι οι ελπιδοφόροι και ταλαντούχοι ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται και στις δύο ομάδες και πράγματι είναι άξιοι συγχαρητηρίων για τη στάση και τη συμπεριφορά τους.
Απέδειξαν ότι εκτός από ποιότητα και προοπτικές έχουν και ήθος υψηλού επιπέδου και επιβεβαίωσαν αυτό που όλοι γνωρίζουμε και ας το ξεχνάμε σε μερικές περιπτώσεις.

Ο αθλητισμός ενώνει, δε χωρίζει.

Η αγκαλιά του τερματοφύλακα του Ολυμπιακού Δημήτρη Σκαφίδα στον συνομήλικο του ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ Κωνσταντίνο Χατζηδίμπα, μετά το τέλος του αγώνα, όταν προσπάθησε να παρηγορήσει τον συνάδελφο του, μας γεμίζει κουράγιο για τη συνέχεια, δίνει οξυγόνο στο ελληνικό ποδόσφαιρο, στέλνει αισιόδοξα μηνύματα.

Σημασία δεν έχουν τα χρώματα, τα σήματα, οι φανέλες αλλά οι ανθρώπινες, αυθόρμητες συμπεριφορές τις οποίες καμαρώνουμε όταν είναι τόσο αυθεντικές, ζεστές, συγκινητικές.

Έχουμε την βεβαιότητα ότι το ίδιο θα έκαναν και τα παιδιά του ΠΑΟΚ, αν ήταν στη θέση των συναδέλφων τους του Ολυμπιακού.
Από αυτά τα παιδιά πρέπει όλοι να αντλούμε δυνάμεις για τη συνέχεια, αυτά μας δείχνουν το δρόμο.

Αυτό είναι το ποδόσφαιρο.

Μπράβο σας.



ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου