ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 23 Μαΐου 2014

«Χυδαίο να μιλάει έτσι για θρύλους»

«Χυδαίο να μιλάει έτσι για θρύλους»

23/05/2014
 
 Επίθεση στον Βασίλη Μιχαλολιάκο, με αφορμή τους ισχυρισμούς του ότι ζήτησαν οικονομική ενίσχυση στο παρελθόν, εξαπέλυσαν οι παλαίμαχοι του Ολυμπιακού.

«Χυδαίο να μιλάει έτσι για θρύλους»
Ανακοίνωση με την οποία καταφέρεται εναντίον του Βασίλη Μιχαλολιάκου εξέδωσε ο Σύνδεσμος Βετεράνων Ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού.

Οι παλιές δόξες των «ερυθρόλευκων» χαρακτηρίζουν ψευδείς τους ισχυρισμούς του Δημάρχου ότι του ζήτησαν οικονομική ενίσχυση στο παρελθόν και χαρακτηρίζουν χυδαίο το να μιλάει έτσι «για τους Θρύλους του Θρύλου».


Αναλυτικά η ανακοίνωση


«Οι θρύλοι του ποδοσφαίρου μας, οι Βετεράνοι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, βλέπουμε τις τελευταίες ημέρες ένα θέατρο του παραλόγου, μια λυπηρή παράσταση για έναν, στην οποία πρωταγωνιστεί ο Βασίλης Μιχαλολιάκος. Ακούμε τον απερχόμενο Δήμαρχο να ομιλεί καθημερινά με τρόπο υβριστικό και χυδαίο για τον Ολυμπιακό και τους ηγέτες του, για τον Ολυμπιακό και τον κόσμο του.

Εσχάτως τον ακούσαμε να λέει ότι κάναμε αίτημα για οικονομική ενίσχυση των Βετεράνων και στην συνέχεια όταν η ΠΑΕ Ολυμπιακός “έδωσε περισσότερα” αρνηθήκαμε την προσφορά του. Πόσο χυδαίο να μιλάει έτσι ένας Δήμαρχος Πειραιά για τους Θρύλους του Θρύλου.

Ο κύριος Μιχαλολιάκος θα έπρεπε να γνωρίζει ότι η ΠΑΕ Ολυμπιακός και ο πρόεδρος μας, ο Βαγγέλης Μαρινάκης, είναι οι οικονομικοί αιμοδότες του Συνδέσμου Βετεράνων και είναι πάντα δίπλα μας. Και γι' αυτό δεν έχουμε ανάγκη κανέναν εκπρόσωπο της φθαρμένης πολιτικής.

Και δεν ανεχόμαστε να μας αποκαλεί τραμπούκους και υπαλλήλους, εμάς και τον κόσμο μας. Κάποιοι από εμάς, από τους Βετεράνους - Θρύλους, ήμασταν αυτόπτες μάρτυρες έξω απο τα εκλογικά κέντρα και ξέρουμε πόσο ψευδή είναι τα όσα υποστήριξε ότι συνέβησαν. Νιώσαμε θλίψη βλέποντας ένα Δήμαρχο να λέει τέτοια ψεύδη.

Και καλούμε όλο τον κόσμο του Ολυμπιακού μας αλλά και τους Πειραιώτες συνολικά να αποδοκιμάσουν τη χυδαιότητα του και να του στείλουν το μήνυμα που πρέπει την Κυριακή που έρχεται. Καλούμε το λαό του Πειραιά να δώσει μια ευκαιρία στους νέους της πόλης να ζήσουν με αξιοπρέπεια με δουλειά, σε μια πόλη για την οποία θα είναι υπερήφανοι.

Για το Δ.Σ., ο πρόεδρος Γ. Δαρίβας»
.

ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου