ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 24 Μαΐου 2014

Περιμένοντας τ’ αστέρια του Champions League

Περιμένοντας τα αστέρια του Champions League

24/05/2014
 Όλος ο πλανήτης περιμένει τη μάχη της Ρεάλ με την Ατλέτικο στον τελικό του Champions League. Οι Αντσελότι και Σιμεόνε όμως, περιμένουν άλλο πράγμα: Πόσα από τα «αστέρια» τους θα έχουν στο «Ντα Λουζ».

Περιμένοντας τ’ αστέρια
Λιγες είναι οι ώρες μέχρι τον εμφύλιο της Μαδρίτης που θα κρίνει και τον νικητή του φετινού Champions League. Ρεάλ και Ατλέτικο ταξίδεψαν στην Λισαβόνα με τους προπονητές τους να κάθονται σε αναμμένα κάρβουνα.


Τα προβλήματα τραυματισμών που ταλαιπώρησαν πέντε παίκτες των δύο ομάδων πριν το ματς… φωτιά στο «Ντα Λουζ» μετατρέπουν σε γρίφο για δυνατούς λύτες τη συμμετοχή τους στον μεγάλο τελικό.

Ταύροι στην προπόνηση

Τα μηνύματα από τα στρατόπεδα των δύο ομάδων πάντως, έπειτα από την τελευταία τους πρόβα, είναι αισιόδοξα. Κριστιάνο Ρονάλντο, Πέπε και Μπενζεμά προπονήθηκαν κανονικά για τη «βασίλισσα», ενώ και οι Ντιέγκο Κόστα και Αρντά Τουράν έκαναν τους «ροχιμπλάνκος» να χαμογελάσουν αφού πήραν μέρος στο κανονικό πρόγραμμα.

Ας τα δούμε με χρονολογική σειρά…. Στην προπόνηση της Ατλέτικο τα φώτα έπεσαν στον Βραζιλιάνο (πολιτογραφημένο Ισπανό) επιθετικό, που υπέστη θλάση στο δικέφαλο στον αγώνα με την Μπαρτσελόνα. Ο Κόστα σπρίνταρε με το που μπήκε στο γήπεδο και οι συμπαίκτες του τον κοίταζαν με το στόμα ανοιχτό!

inner

Το ταξίδι αστραπή στο Βελιγράδι όπου και ακολούθησε μια πρωτοποριακή θεραπεία με χρήση πλακούντα αλόγου φαίνεται πως ήταν θαυματουργό καθώς έδειξε, σύμφωνα πάντα με τους Ισπανούς, σε αρκετά καλή κατάσταση βάσει του προβλήματος που αντιμετωπίζει.

Τα πράγματα για τον Τούραν είναι πολύ πιο ξεκάθαρα. Αν δεν πονάει παίζει! Το χτύπημα που δέχτηκε στη μέση από τον Σεσκ Φάμπρεγκας στο ματς με τους Καταλανούς, μοιάζει να μην τον ενοχλεί πλέον γεγονός που φάνηκε και την Παρασκευή στο «Ντα Λουζ».

inner

Στην Ρεάλ δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός πως Ρονάλντο, Πέπε και Μπενζεμά προπονήθηκαν, καθώς για τον «CR7» ήταν βέβαιο ενώ και για τους άλλους δύο ήταν σίγουρο πως θα δοκίμαζαν.

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ έδειξε και στην πρόβα τζενεράλε πως οι ενοχλήσεις, που έκαναν τον Αντσελότι να τον προφυλάξει στο ματς με την Εσπανιόλ, έχουν ξεπεραστεί πλήρως και πως είναι έτοιμος να μπει στη μάχη δεύτερο Champions League στην καριέρα του.

inner

Η κατάσταση των Μπενζεμά και του Πέπε είναι πιο πολύπλοκη. Αμφότεροι είχαν χάσει τις προπονήσεις της τελευταίας εβδομάδας και θα δοκίμαζαν την Παρασκευή να επιστρέψουν σε κανονικούς ρυθμούς. Ο Πορτογάλος στόπερ συμμετείχε σε όλες τις ασκήσεις με μπάλα ενώ και από πλευράς φυσικής κατάστασης έδειξε σε καλό επίπεδο. Το ανησυχητικό για τον Κάρλο Αντσελότι είναι ότι χρειάστηκε να δέσει τον αστράγαλό –όπου και αντιμετωπίζει το πρόβλημα- πριν την έναρξη της προπόνησης.

inner

Τέλος ο Γάλλος φαίνεται πως ξεπέρασε πλήρως τα τσιμπήματα που ένιωθε τις τελευταίες μέρες στο γόνατο με τους Ισπανούς να δίνουν πλέον αρκετές πιθανότητες να βρεθεί στο αρχικό σχήμα του τελικού. Ο Μπενζεμά προπονήθηκε χωρίς –τουλάχιστον εμφανή- προβλήματα ανεβάζοντας μάλιστα ρυθμούς στο τελευταίο μέρος της προπόνησης.

inner



ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου