ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Κυριακή 18 Μαΐου 2014

Άνοιξαν σε όλη τη χώρα οι κάλπες-μαθε που ψηφιζεις

Άνοιξαν σε όλη τη χώρα οι κάλπες-μαθε που ψηφιζεις

18/05/2014
 
 Οι ψηφοφόροι μπορούν να προσέρχονται στα εκλογικά κέντρα έως τις 7 το απόγευμα

Άνοιξαν σε όλη τη χώρα οι κάλπες
Από τις 7 το πρωί άνοιξαν οι κάλπες για τη διεξαγωγή του πρώτου γύρου των αυτοδιοικητικών εκλογών. Οι ψηφοφόροι μπορούν να προσέρχονται στα εκλογικά κέντρα έως τις 7 το απόγευμα.

Η ψηφοφορία είναι υποχρεωτική και δικαιολογημένα μπορούν να μην ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα, όσοι έχουν υπερβεί το 70ό έτος της ηλικίας τους, όσοι βρίσκονται στο εξωτερικό και όσοι βρίσκονται σήμερα σε απόσταση μεγαλύτερη των 200 χιλιομέτρων από το εκλογικό τους τμήμα.

Οι ψηφοφόροι μπορούν να ψηφίσουν με την αστυνομική τους ταυτότητα ή το διαβατήριό τους ή την άδεια οδήγησης ή το ατομικό βιβλιάριο υγείας όλων των ασφαλιστικών ταμείων που έχουν εκδοθεί από τις αρμόδιες ελληνικές αρχές. Η «κομμένη» ταυτότητα είναι επίσης αποδεκτή.

Στην περίπτωση νέας αστυνομικής ταυτότητας, μπορούν να ασκήσουν κανονικά το εκλογικό τους δικαίωμα, εφόσον δεν έχουν αλλάξει τα προσωπικά τους στοιχεία. Σε περίπτωση που έχουν αλλάξει τα προσωπικά τους στοιχεία, θα πρέπει να προσκομίσουν τα σχετικά δικαιολογητικά.

Στρατιωτικοί και σώματα ασφαλείας χρησιμοποιούν την υπηρεσιακή τους ταυτότητα, ενώ οι πολίτες της Ευρωπαϊκής Ένωσης οφείλουν να προσκομίσουν έγκυρο αποδεικτικό ταυτότητας.

 O ΑLEX WEB RADIO/TV ενημερωνει ολους τους ψηφοφορους που θα ψηφισουν στις ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2014
Για να γλυτωσετε την ταλαιπωρια και να μην ψαχνετε στους αναρτημενους καταλογους που θα υπαρχουν εξω απο τα εκλογικα κεντρα θα μπαινετε εδω και πληκτρολογωντας τα στοιχεια σας θα βλεπετε που ψηφιζετε.
http://www.ypes.gr/services/eea/eeagr/eea.htm




ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου