ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 23 Μαΐου 2014

Κατέθεσε προτάσεις

Κατέθεσε προτάσεις

  23/05/2014
 
 Επίσημες προτάσεις για να κάνει δικούς του, τους Φιμπόγκασον και Αμραμπάτ φέρεται να έχει καταθέσει ο Ολυμπιακός σε Χέρενφεν και Γαλατάσαραϊ, αντίστοιχα.
Κατέθεσε προτάσεις!

Η προσπάθεια για ενίσχυση στον Ολυμπιακό συνεχίζεται με τους ανθρώπους της ομάδας, να φέρονται να έχουν καταθέσει προτάσεις για να αποκτήσουν τους Φιμπόγκασον και Άμραμπατ.

Βάσει των πληροφοριών που υπάρχουν οι ερυθρόλευκοι δεν έχουν μείνει απλώς στις διερευνητικές… κρούσεις για να αποκτήσουν τους δύο ποδοσφαιριστές αλλά έχουν κάνει γνωστό το… ενδιαφέρον τους και με τον πλέον επίσημο τρόπο.


Χθεσινά δημοσιεύματα στην Ολλανδία τα οποία… προκλήθηκαν από τις δηλώσεις του Βαγγέλη Μαρινάκη για τον Ισλανδό επιθετικό ανέφεραν ότι ο Ολυμπιακός έχει κάνει την… κίνησή του για τον παίκτη.

Ο Φιμπόγκασον φέρεται να είναι θετικός στο ενδεχόμενο να αγωνιστεί στον Ολυμπιακό, φυσικά λόγω της συμμετοχής της ομάδας στο Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ έκανε και κάποιες δηλώσεις οι οποίες μπορούν να εκτιμηθούν ως ένα μέσο πίεσης για την αποχώρησή του από τη Χέρενφεν, χωρίς –φυσικά- αυτό να σημαίνει ότι… έδειξε με το δάκτυλο τους Πειραιώτες ως την επιλογή του για τη νέα του ομάδα.

Ο Ισλανδός επιθετικός έχει πολλές προτάσεις για να συνεχίσει την καριέρα του από «μεγάλα» πρωταθλήματα και το έργο της ελληνικής ομάδας ήταν και παραμένει δύσκολο.

Τώρα σε ό,τι αφορά την περίπτωση του Άμραμπατ, οι ερυθρόλευκοι φέρονται να έχουν κινηθεί επίσημα για την απόκτηση του στη Γαλατάσαραϊ εδώ και ημέρες. Ο Τουρκικός Τύπος είχε… βουίξει από τις πληροφορίες για πρόταση ύψους τεσσάρων εκατομμυρίων ευρώ που έχει κάνει στα χέρια της ομάδα της χώρας από τον Ολυμπιακό για τον παίκτη.

Μάλιστα, θεωρούσαν και δεδομένη την επιτυχημένη εξέλιξη της μεταγραφής του.


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου