ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 21 Μαΐου 2014

Κλήρωση με ένταση,αποχώρησε ο Δ. Γιαννακόπουλος

Κλήρωση με ένταση,αποχώρησε ο Δ. Γιαννακόπουλος

21/05/2014
 Με ένταση πραγματοποιήθηκε η κλήρωση για τους τελικούς της Α1. Αποχώρησε πριν τελειώσει η διαδικασία ο Δ. Γιαννακόπουλος διαμαρτυρόμενος για την παρουσία του Πηλοΐδη στην κληρωτίδα.

Σε κλίμα… τελικών έγινε η κλήρωση για τους διαιτητές των δύο πρώτων αγώνων της σειράς που αρχίζει την Πέμπτη μεταξύ Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος αποχώρησε πριν ολοκληρωθεί η διαδικασία διαμαρτυρόμενος για την παρουσία του Πηλοΐδη στην κληρωτίδα, παρότι υπήρχε αίτημα της πράσινης ΚΑΕ για εξαίρεσή του. Αίτημα εξαίρεσης του ρέφερι Τανατζή κατέθεσε ο Ολυμπιακός (λέγοντας πως επειδή είναι η τελευταία του χρονιά στη διαιτησία, εφόσον τιμωρηθεί δεν θα υπάρχει αντίκρισμα) αλλά κι αυτό είχε την ίδια τύχη. Οι άνθρωπο της ΚΕΔ υποστήριξαν πως η FIBA θα αποφασίσει αν είναι η τελευταία χρονιά του εν λόγω διαιτητή.



Ο Δ. Γιαννακόπουλος αντέδρασε για την ανάδειξη του Φούφη στον δεύτερο τελικό, καθώς είναι στα δικαστήρια μαζί του, καθώς έχει ασκηθεί αυτεπάγγελτη δίωξη ύστερα από τα γραφόμενα στο φύλλο αγώνος. Η πλευρά του Παναθηναϊκού στάθηκε και στην παρουσία του διαιτητή Σχινά αναφέροντας πως κακώς δεν είχε διακόψει νωρίτερα τον περσινό τρίτο τελικό στο ΣΕΦ, για να λάβει την απάντηση από την πλευρά του Ολυμπιακού πως έπρεπε να είχε διακοπεί και ο δεύτερος τελικός στο ΟΑΚΑ μετά από ρίψη φωτοβολίδας.

Αναφορικά με τους κ.κ. Γκόντα και Πηλοΐδη που δεν πέρασαν τα τεστ της FIBA, η ΚΕΔ ενημέρωσε πως έχουν δικαίωμα να σφυρίξουν, καθώς δύο εβδομάδες μετά τις πρώτες εξετάσεις τους, υποβλήθηκαν σε νέες τις οποίες πέρασαν επιτυχώς.

Γκόντας, Τανατζής και Ταβουλαρέας θα είναι η τριάδα διαιτητών του πρώτου αγώνα στο ΟΑΚΑ, ενώ Χριστοδούλου, Πηλοΐδης και Φούφης θα είναι στον δεύτερο αγώνα, τη Δευτέρα στο ΣΕΦ.

Eπί της διαδικασίας, η ΚΕΔ επέλεξε 12 διαιτητές τους οποίους χώρισε σε τρία γκρουπ και από το καθ’ ένα κλήρωνε ένα διαιτητή. Για τον τρίτο τελικό η κλήρωση θα γίνει ανάμεσα στους Αναστόπουλο – Σχινά, Κορομηλά – Καρακατσούνη, Παναγιώτου – Ψαριανό, ενώ για τον τέταρτο τελικό αυτοί που δεν θα κληρωθούν στον τρίτο θα μπουν στην κληρωτίδα ανά γκρουπ πάλι με τους διαιτητές του πρώτου τελικού. Αν υπάρχει και πέμπτο παιχνίδι, τότε η ΚΕΔ θα επιλέξει τους καλύτερους πέντε ή έξι και θα κληρώσει απ’ αυτούς.

Πέμπτη 22 Μαΐου
ΔΓ Ν. Σμύρνης 18.30 Πανιώνιος-ΠΑΟΚ Καρακατσούνης-Αφεντουλίδης-Παναγιώτου (Ελευθεριάδης)
ΟΑΚΑ 22.00 Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός Γκόντας-Τανατζής-Ταβουλαρέας (Καρούσης/Βιδάλης)

Δευτέρα 26 Μαΐου
ΚΓ ΠΑΟΚ - ΠΑΟΚ-Πανιώνιος Σχινάς-Σώμος-Γκούμας (Τσούλης)
ΣΕΦ - Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός Χριστοδούλου-Πηλοΐδης-Φούφης (Μαύρος/Ορφανός




ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου