ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 24 Μαΐου 2014

Παυλίδης: «Μπορούμε τον τίτλο»

Παυλίδης: «Μπορούμε τον τίτλο»

24/05/2014
 
 Αισιόδοξος πως ο Ολυμπιακός θα κατακτήσει το πρωτάθλημα της Α1 πόλο γυναικών, δήλωσε ο προπονητής της ομάδας, Χάρης Παυλίδης, μετά την ισοφάριση σε 2-2 κόντρα στη Βουλιαγμένη.

Παυλίδης: «Μπορούμε τον τίτλο»
Ο Ολυμπιακός με τρομερή ανατροπή έφερε τον τέταρτο τελικό της Α1 πόλο γυναικών με τη Βουλιαγμένη στα ίσια και τον οδήγησε στη διαδικασία των πέναλτι όπου και βγήκε νικητής. Έτσι ήρθε η ισοφάριση σε 2-2 και στον αγώνα του Σαββάτου (24/05) στον Λαιμό, θα επιδιώξει το break ούτως ώστε να πάρει τον τίτλο με 3-2 νίκες. Αυτό που υπογράμμισε ο προπονητής των «ερυθρόλευκων», Χάρης Παυλίδης, που εστίασε στην ψυχολογία, στην οποία όπως τόνισε οι παίκτριές του πλέον υπερέχουν.

«Κάναμε ένα κακό ματς στο μεγαλύτερο διάστημά του. Αλλά στο τέλος, όπως πήγε η αναμέτρηση που το γυρίσαμε, ήμουν σίγουρος ότι στα πέναλτι θα κερδίσουμε. Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για αύριο. Είναι ένα εντελώς διαφορετικό ματς από τα προηγούμενα. Πάμε με ανεβασμένη ψυχολογία στη Βουλιαγμένη και πιστεύω ότι μπορούμε να κερδίσουμε εκεί», ήταν τα λόγια του.


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου