ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 16 Ιουλίου 2014

Έμειναν Πέτγουεϊ και Σίμονς

Έμειναν Πέτγουεϊ και Σίμονς

16/07/2014
 
 Στον Ολυμπιακό θα βρίσκονται και την επόμενη σεζόν οι Μπρεντ Πέτγουεϊ και Σέντρικ Σίμονς, καθώς την Τρίτη (15/7) έληγε η προθεσμία για να «σπάσουν» τα συμβόλαιά τους οι «ερυθρόλευκοι»!

Έμειναν Πέτγουεϊ και Σίμονς!
Πλέον είναι και τυπικό. Οι Μπρεντ Πέτγουεϊ και Σέντρικ Σίμονς θα παραμείνουν στο ρόστερ του Ολυμπιακού και την επόμενη σεζόν! Αμφότεροι είχαν υπογράψει διετές συμβόλαιο με τους «ερυθρολεύκους», ωστόσο μέχρι τις 15 Ιουλίου, οι «ερυθρόλευκοι» είχαν το δικαίωμα να το «σπάσουν».

Κάτι τέτοιο δεν έγινε και έτσι οι δύο Αμερικανοί, των οποίων η παραμονή ήταν αμφίβολη μέχρι πρότινος, θα εξακολουθούν να φορούν τα ερυθρόλευκα και τη σεζόν 2014/15. Ίδια ακριβώς περίπτωση ήταν και αυτή των Μπράιαν Ντάνστον και Ματ Λοτζέσκι, ωστόσο η παραμονή τους ήταν κάτι παραπάνω από δεδομένη.

Όμως, ο Σέντρικ Σίμονς θα δηλωθεί μόνο για τα παιχνίδια της Ευρωλίγκας. Και αυτό γιατί, το μόνο που απομένει από τον Ολυμπιακό είναι η απόκτηση ενός γκαρντ, όπου πιθανότατα θα είναι από την αγορά των ΗΠΑ. Έτσι, ο Αμερικανός σέντερ, με το βουλγαρικό διαβατήριο, θα είναι ο έβδομος ξένος στο «ερυθρόλευκο» ρόστερ και φυσικά δεν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στις εγχώριες διοργανώσεις.

Έτσι, μετά τα μέχρι τώρα δεδομένα το ρόστερ του Ολυμπιακού για τη σεζόν 2014/15 θα αποτελείται από τους: Μπρεντ Πέτγουεϊ, Ολιβερ Λαφαγιέτ, Μπράιαν Ντάνστον, Βασίλη Σπανούλη, Ιωάννη Παπαπέτρου, Κώστα Σλούκα, Σέντρικ Σίμονς, Ματ Λοτζέσκι, Οθέλο Χάντερ, Γιώργο Πρίντεζη, Δημήτρη Αγραβάνη, Βαγγέλη Μάντζαρη, Βασίλη Καββαδά, Δημήτρη Κατσίβελη και Ανδρέα Χριστοδούλου.


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου