ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 16 Ιουλίου 2014

Τσόρι. Ένας πληγωμένος Αργεντινός…

Τσόρι. Ένας πληγωμένος Αργεντινός…

16/07/2014
 
 Ο Αλεχάντρο Ντομίνγκες δεν μπορούσε να χωνέψει την ήττα στον τελικό από τους Γερμανούς. Και αυτό του βγήκε… Έχασε και μια προπόνηση του Ολυμπιακού λόγω κόπωσης στον προσαγωγό, αλλά ο Τσόρι επέστρεψε.

Τσόρι. Ένας πληγωμένος Αργεντινός…

Αν τον έπιανες από την μύτη δύο μέρες τώρα θα έσκαγε. Ηταν οι μοναδικές μέρες που δεν γύρισε να μας κοιτάξει καθώς πήγαινε στο πούλμαν μετά το τέλος των προπονήσεων με τα παπούτσια στο χέρι. Ο Τσόρι ήταν απογοητευμένος από την ήττα της πατρίδας του στον τελικό με την Γερμανία. Ναι, το πήρε τόσο βαριά. Βεβαίως θα του περάσει γιατί αυτό που ενδιαφέρει τον κόσμο του Ολυμπιακού είναι το πώς αποδίδει στις προπονήσεις.

Και ο Αργεντινός δείχνει πως θα είναι και πάλι ο ηγέτης της ομάδας. Φάνηκε ξεκάθαρα και στο φιλικό με την Κράσνονταρ. Μπήκε στο 60’ και ξαφνικά οι «ερυθρόλευκοι» έγιναν απειλητικοί. Έβγαλαν τρεις φάσεις για γκολ (η μία δική του) και ο Τσόρι πρόσθεσε προσωπικότητα, δημιουργία πρωτοβουλία και κυρίως τσαμπουκά στην ομάδα.

Το βγάζει και στις προπονήσεις αυτό. Ο Αργεντινός μένει να δούμε ποιον ρόλο θα έχει στον φετινό Ολυμπιακό. Και το λέμε αυτό γιατί ο Μίτσελ προανήγγειλε κι αλλαγή του συστήματος σε κάποια παιχνίδια. Θα έχει ενδιαφέρον να μάθουμε εάν ο Ισπανός θέλει να τον κρατήσει κοντά στην περιοχή ή να τον κατεβάσει μέτρα στα χαφ για να δημιουργεί. Όπως και να ‘χει ο Αργεντινός θα είναι βαρόμετρο και για τον φετινό Ολυμπιακό…


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου