ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Δευτέρα 14 Ιουλίου 2014

"Τέλος" ο Σκολάρι από τη Βραζιλία

"Τέλος" ο Σκολάρι από τη Βραζιλία

Ο Λουίζ Φελίπε Σκολάρι αποτελεί παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Βραζιλίας, με την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας να αποφασίζει να μην ανανεώσει το συμβόλαιό του με τη "Σελεσάο".
H επόμενη ημέρα από τον τελικό του Μουντιάλ του 2014 βρίσκει θριαμβεύτρια την εθνική Γερμανίας και σε αναζήτηση νέου τεχνικού την εθνική Βραζιλίας.

Όπως έγινε γνωστό το πρωί της Δευτέρας, ο Λουίζ Φελίπε Σκολάρι δεν θα συνεχίσει να κάθεται στον πάγκο της "Σελεσάο", με την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Βραζιλίας να παίρνει την απόφαση για μή ανανεώση του συμβολαίου του, και μαζί με αυτόν να απομακρύνει και όλο το τεχνικό επιτελείο του.
Ουσιαστικά ο "Φελιπάο", ο οποίος έναν χρόνο νωρίτερα κατέκτησε με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του το Κύπελλο Συνομοσπονδιών, πλήρωσε το μάρμαρο για τα δύο τελευταία καταστροφικά αποτελέσματα της "βερντεόρο" που την άφησαν στην 4η θέση του τουρνουά.

Η είδηση της απομάκρυνσης του Σκολάρι είναι δίπλα σε αυτήν της κατάκτησης του τροπαίου από την Γερμανία, στην βραζιλιάνικη ιστοσελίδα Globoesporte

Πρώτα ήρθε το κάζο με 7-1 από τη Γερμανία στον ημιτελικό που συνιστά και την μεγαλύτερη ήττα στην ιστορία της Βραζιλίας ενώ το βράδυ του Σαββάτου ακολούθησε άλλο ένα "χαστούκι", αυτή τη φορά η ήττα με 3-0 από την Ολλανδία στον μικρό τελικό.
Σημειώνεται πως μετά το τέλος της αναμέτρησης με τους "οράνιε", ο Σκολάρι είχε δηλώσει στη συνέντευξη Τύπου πως το μέλλον του στον πάγκο είναι άμεσα συνδεδεμένο με την θέληση της ομοσπονδίας ενώ δεν αποκλείεται ακόμα και εντός της ημέρας να υπάρξει επίσημη ανακοίνωση για το "διαζύγιο" των δύο πλευρών.

ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου