ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2011

Ανυπομονεί ο Μακούν

Ανυπομονεί ο Μακούν

7/9/2011 
Πως και πως περιμένει ο Ζαν Μακούν το μεγάλο ματς της επόμενης Τρίτης με τη Μαρσέιγ.
Σύμφωνα με την εφημερίδα «Πρωταθλητής», ο Καμερουνέζος άσος έλεγε σε κοντινό του πρόσωπο ότι περιμένει με ανυπομονησία τον αγώνα της άλλης Τρίτης στο «φλεγόμενο» Καραϊσκάκη…
    ΜΑΚΟΥΝ
  • Συγκεκριμένα και σύμφωνα με την εφημερίδα ο Μακούν έλεγε:
«Θέλω να το ζήσω αυτό.  Μακάρι να δώσουμε χαρά στον κόσμο μας σε αυτό το παιχνίδι. Η Μαρσέιγ δεν είναι στα καλύτερα της κι αυτό φαίνεται. Από την άλλη όμως είναι… Μαρσέιγ. Είναι πάντα μεγάλη ομάδα και επικίνδυνη».
Ο Μακούν δεν έκρυψε ότι θεωρεί μεγάλη του τιμή ότι θα φορέσει την «ερυθρόλευκη» φανέλα, όπως τόσοι σπουδαίοι ξένοι ποδοσφαιριστές στο παρελθόν, για τους οποίους διάβασε στο βιβλίο της ιστορίας του Θρύλου.
«Είναι απίστευτο πόσοι καταπληκτικοί ποδοσφαιριστές έχουν παίξει στον Ολυμπιακό στο παρελθόν. Χαίρομαι που βάζω κι εγώ το όνομα μου σε αυτή την λίστα».
Μάλιστα, ο 28χρονος μέσος τόνιζε ότι θέλει να αφήσει πίσω την αρνητική παρένθεση της Αστον Βίλα και να κάνει μια νέα αρχή στην καριέρα του με τον Ολυμπιακό:
«Όπως φάνηκε δεν μου ταίριαζε το αγγλικό πρωτάθλημα. Δεν πήγε τίποτα καλά από την αρχή. Ελπίζω να πάνε όλα καλύτερα εδώ».
www.olympiacos24.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου