ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2012

Ο Τσίλντρες ακτινογραφεί τον Λο!

Ο πρώην ερυθρόλευκος αστέρας, Τζος Τσίλντρες, σκιαγραφεί τα δυνατά σημεία του Έισι Λο και υπογραμμίζει τι πρέπει να κάνει ο νέος γκαρντ του Ολυμπιακού για να κερδίσει τον Παναθηναϊκό.
O Τζος Τσίλντρες μίλησε αποκλειστικά στο NBA GREECE για τον πρώην συμπαίκτη του στους Ατλάντα Χοκς και νεοαποκτηθέντα πλέι μέικερ του Ολυμπιακού, Έισι Λο.
Ο Τσίλντρες έπαιξε μαζί με τον Λο για μία σεζόν στο ΝΒΑ, την αγωνιστική περίοδο 2007-08. Ήταν η πρώτη σεζόν του Λο στην Ατλάντα και την τελευταία του Τσίλντρες, αφού το καλοκαίρι του 2008 πήρε μεταγραφή στον Ολυμπιακό.

Ο πρώην φόργουορντ των ερυθρολεύκων έχει μόνο καλά λόγια για τον 27άχρονο πλέι μέικερ: "Είναι ένας πολύ καλός παίκτης, με μπόλικο ταλέντο. Ήταν rookie όταν είμαστε συμπαίκτες στην Ατλάντα και δεν πήρε όσο χρόνο συμμετοχής θα έπρεπε, επειδή μπροστά του έπαιζαν πιο έμπειροι γκαρντ όπως οι Μάικ Μπίμπι και Τζο Τζόνσον. Όμως ήταν πάντοτε θετικό στοιχείο στην ομάδα. Δούλευε σκληρά για να είναι έτοιμος όποτε του ερχοταν η ευκαιρία".

Για τον Τσίλντρες ο Λο διαθέτει τα στοιχεία που θα τον κάνουν μία πετυχημένη μεταγραφή για τον Ολυμπιακό, αφού όπως λέει: "Δεν είναι δυνατός μόνο σωματικά, αλλά και πνευματικά. Έχει καλή αίσθηση του γηπέδου και είναι αυτό που λέμε παίκτης του προπονητή. Δεν βλέπω τον λόγο γιατί να μην προσαρμοστεί γρήγορα στις υψηλές απαιτήσεις του Ολυμπιακού. Βεβαίως πάντα στο να πετύχει ένας παίκτης, παίζει ρόλο το πώς θα δέσει με την ομάδα. Αν θα υπάρχει χημεία. Αν βρεθεί χημεία, τότε θα είναι μία σημαντική προσθήκη".

Ο Τσίλντρες συμβουλεύει τον Λο για το τι πρέπει να προσέξει φορώντας τη φανέλα του Ολυμπιακού, αλλά και για το προσεχές ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό: "Το πρώτο και σημαντικότερο που θα πρέπει να κάνει είναι να βγαίνει και να παίζει όσο πιο σκληρά μπορεί σε κάθε αγώνα. Αυτό θέλουν να βλέπουν οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού. Προσπάθεια και αποτέλεσμα. Μετά δεν θα πρέπει ν' αφήσει τους αντίπαλους φιλάθλους να μπουν μέσα στο κεφάλι του και να τον αγχώσουν. Υπάρχουν μερικές πάρα πολύ δύσκολες έδρες στην Ελλάδα. Αν έχει στο μυαλό του πρώτα την ομάδα, τότε θα είναι μία πολύ σπουδαία εμπειρία για εκείνον, σε μία πανέμορφη χώρα κι έναν σπουδαίο σύλλογο. Πλησιάζει και το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό κι εκεί θα ζήσει κάτι που όμοιό του δεν έχει βιώσει ποτέ. Να απολαύσει την ατμόσφαιρα και το πάθος που βγάζει ο κόσμος του Ολυμπιακού, αλλά να μην αγχωθεί".

Κλείνοντας, ο Τσίλντρες αναφέρθηκε και στη δική του κατάσταση στη δεύτερη σεζόν του με τους Σανς, όπου έχει τεθεί ουσιαστικά εκτός ροτέισον. Από τα δέκα ματς, έπαιξε μόλις στα μισά με μέσο όρο συμμετοχής 11.4 λεπτά χωρίς καλά καλά να σκοράρει 2 πόντους. Προσπαθεί ν' αντιμετωπίσει τον παραγκωνισμό του ως κίνητρο: "Δουλεύω ακόμα πιο σκληρά στις προπονήσεις. Κατάλαβα ότι το να παίζεις μπάσκετ στο ΝΒΑ είναι και θέμα ευκαιρίας. Οπότε πρέπει να είμαι πανέτοιμος να την εκμεταλλευτώ όποτε έρθει η ώρα της. Αν αυτή είναι εδώ στο Φίνιξ ή σε κάποια άλλη ομάδα, εγώ πρέπει να έχω προετοιμάσει τον εαυτό μου στον απόλυτο βαθμό".

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου