ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2012

ΡΕ ΤΙ ΕΠΑΘΕ ΤΟ ΒΑΖΕΛΑΚΙΙΙΙ....

ΡΕ ΤΙ ΕΠΑΘΕ ΤΟ ΒΑΖΕΛΑΚΙΙΙΙ....

12/01/2012



 Τι εγινε ρε ΠΡΕΣΒΗ? Τι εγινε ρε παναθα? Τι εγινε ΧΕΣΟΥΑΛΔΟ αγορι μου? Ποιος φταιει τωρα για την φαπα αυτη??? ΞΕΕΕΡΩ...αυτος ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ φταιει..η κοκκινη παραγκα κανονισε να εχει παρα πολυ κρυο...να αποκρουσει πεναλτυ ο γκολκηπερ του Πανιωνιου...για να μην σου πω οτι λαδωσε και τον Καραγκουνη να χασει και αυτος πεναλτυ....εεεε? τι λετε? αυτα να γραψετε σημερα στις βαζελοφυλαδες σας ...βαζελοκαλαμαραδες μου...ετσι...σας θελω..διπλα στο χαλι της ομαδας σας..
Αυτη ειναι η κακομοιρια σας...δυστυχως για σας οσο θα συνεχιζετε με αυτα τα μυαλα και την τακτικη αυτη...αυτα θα εχετε...και μην σκατε...ερχονται και οι επομενες φαπες...δεν τελειωνει εδω το χαλι σας....λιγο υπομονη και...τα ξαναλεμε..αντε..καλοχωνευτη η μπανανα λαγουδακια μου !!!!

ΕΓΩ ΞΕΡΩ ΠΟΙΟΣ ΦΤΑΕΙ...ΑΥΤΟΣ Ο...ΠΑΛΙΟ-ΟΜΟ...

Toν καθάρισε με Όμο! (ΒΙΝΤΕΟ)


ΙΔΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΠΑΛΙΟ-ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ....

 ΙΔΟΥ ΤΙ ΕΓΙΝΕ......
Έπος στα πέναλτιΜε τον Όμο να ευστοχεί στο πιο κρίσιμο πέναλτι της καριέρας του ο Πανιώνιος επικράτησε 4-3 του Παναθηναϊκού στη «ρώσικη ρουλέτα» και πήρε την πρόκριση στους «8» του Κυπέλλου Ελλάδας. Έμειναν στο 0-0 μετά από 120 λεπτά αγώνα οι δύο ομάδες, μοιραίος ο Λέτο για τους «πράσινους» που είχε στα πόδια του τη νίκη, αλλά νικήθηκε από τον Σιδεράκη από τα 11 μέτρα.



Ο τερματοφύλακας του Πανιωνίου είχε νωρίτερα αποκρούσει την εκτέλεση του Καραγκούνη, ενώ η προσπάθεια του Μπιάρσμιρ σταμάτησε στο δοκάρι. Για τον Πανιώνιο αστόχησαν Σάμαρης και Σκέμπρι.

 Δεν χρειάστηκε να περάσουν παρά λίγα μόνο λεπτά για να αντιληφθούν οι θεατές του Πανιώνιος-Παναθηναϊκός τι… σόι ματς επρόκειτο να παρακολουθήσουν. Αφού εξανεμίστηκε ο αρχικός ενθουσιασμός των γηπεδούχων, το παιχνίδι ισορρόπησε με τις καλές στιγμές να αποτελούν είδος προς εξαφάνιση.

Οι Νεοσμυρνιώτες μέχρι ενός σημείου είχαν καλή κυκλοφορία, μπροστά όμως, στην περιοχή του Παναθηναϊκού έκαναν εύκολα τη λάθος πάσα, γεγονός που σε άλλη περίπτωση θα μπορούσαν να είχαν εκμεταλλευτεί οι «πράσινοι». Τα άκρα όμως του «τριφυλλιού» άργησαν πολύ να μπουν στο… νόημα, την ίδια στιγμή που η παρουσία του Κατσουράνη στο κέντρο της άμυνας εξαφάνισε και κάθε πιθανότητα για μια καλή κάθετη πάσα στον άξονα.

Στο δεύτερο ημίχρονο, όχι ότι χορτάσαμε μπάλα, όμως τουλάχιστον ο ρυθμός ήταν σαφώς καλύτερος με τους παίκτες των δύο ομάδων να φτάνουν σε ευκαιρίες. Για τους «κυανέρυθρους», Σκέμπρι, Κούτσι αλλά και ο κορυφαίος Σάμαρης, έφτασαν σε τελικές προσπάθειες με αξιώσεις, όμως η αγκαλιά του (πολύ καλού) Καρνέζη αποδείχθηκε μαγνήτης για την μπάλα κι έτσι η εστία του «τριφυλλιού» έμεινε ανέπαφη. Σε μία περίπτωση, δε, που ο γκολκίπερ του Παναθηναϊκού δεν μπόρεσε να αντιδράσει σε κεφαλιά του Τσότσαλιτς, ήταν εκεί ο Σιμάο που έδιωξε πάνω στη γραμμή, διατηρώντας τους «πράσινους» ζωντανούς.

Για τον Παναθηναϊκό το ρόλο του μοιραίου αποφάσισε να παίξει ο Τοτσέ που σε ένα διαβολικό δίλεπτο κατάφερε να κάνει σεμινάριο του πώς μια μεγάλη ευκαιρία ΔΕΝ γίνεται γκολ και αστοχώντας πρώτα σε κεφαλιά και στη συνέχεια σε τετ α τετ με τον Σιδεράκη. Φάσεις που οδήγησαν άλλωστε και στην αντικατάστασή του, κάτι που δεν συνέβη με τον Λέτο όταν ο Αργεντινός -στην παράταση πλέον- κατάφερε (γιατί περί κατορθώματος πρόκειται) να χάσει την ευκαιρία της βραδιάς.

Κάπως έτσι οδηγηθήκαμε στα πέναλτι όπου το λόγο είχαν τα… κλισέ περί «ρώσικης ρουλέτας». Αυτή έδειξε Πανιώνιος και οι «κυανέρυθροι» πήραν μια πρόκριση με πολύ κόπο και ιδρώτα.




ΤΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΙ ΒΑΖΕΛΟΦΥΛΑΔΕΣ ΣΗΜΕΡΑ....





































 ΤΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΤΑ...ΠΡΑΣΙΝΑ MEDIA ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ

Σαν τιμωρία για τον Παναθηναϊκό βλέπουν τα “πράσινα” Media τον αποκλεισμό της ομάδας από τους “8” του Κυπέλλου Ελλάδας στα πέναλτι από τον Πανιώνιο...

''Την ήθελε και την έπαθε την τιμωρία'' (ΦΩΤΟ)
Διαβάστε πως διαχειρίστηκαν το θέμα τα παναθηναϊκά sites:
Leoforos.gr
Έγκλημα και τιμωρία!
Απίστευτο χαρακίρι για το τριφύλλι. Εχασε ένα τσουβάλι γκολ στη Νέα Σμύρνη και την πρόκριση στα πέναλτι
Prasinanea.gr
''Την ήθελε και την έπαθε την τιμωρία'' (ΦΩΤΟ)Τα 'θελε και τα πάθε
Εκτός Κυπέλλου Ελλάδας έμεινε ο Παναθηναϊκός. Οι πράσινοι, έπειτα από ένα κάκιστο παιχνίδι, αποκλείστηκαν στη διαδικασία των πέναλτι από τον Πανιώνιο με 3-4. Μοιραίος ο Λέτο, ο οποίος έχασε το πέναλτι που θα έστελνε το Τριφύλλι στην άλλη φάση της διοργάνωσης.









ΑLEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου