ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2012

Ολυμπιακός - Ίσκου Τάμπερε 3-0

Ολυμπιακός - Ίσκου Τάμπερε 3-0

Περίπατος για τον Ολυμπιακός, ο οποίος επικράτησε με 3-0 σετ της Ίσκου Τάμπερε, για την φάση των "32" του Challenge Cup στο "Μελίνα Μερκούρη".
Οι ερυθρόλευκοι μετά από αυτήν τη νίκη, την άλλη εβδομάδα θα μεταβούν στην Φιλανδία για τον επαναληπτικό.
Ο Ολυμπιακός, χωρίς τον τραυματία Φιλίποβ και με τον Λιβαθηνό να σφίγγει τα... δόντια και να παίζει, πανηγύρισε μία σπουδαία νίκη.

Κορυφαίοι για τους νταμπλούχους, οι Νοβότνι, Ανδρεάδης και Κουζούνης, οι οποίοι οδήγησαν τον Θρύλο στη σπουδαία επικράτηση.

Σε ένα ακόμη παιχνίδι ο Μάρεκ Νοβότνι ήταν το πρώτο βιολί επιθετικά (δεδομένου ότι ο Ρόλαντ Χιμένες αντιμετωπίζει και πρόβλημα με τη μέση του, αναγκάζοντας τον Γιάννη Καλμαζίδη να τον αποσύρει στα μισά του τρίτου σετ), ενώ γενικά οι ερυθρόλευκοι είχαν εξαιρετικό μπλοκ και πολύ καλή άμυνα.

Όσον αφορά το παιχνίδι, οι ερυθρόλευκοι ουσιαστικά απειλήθηκαν μόνο στο τρίτο σετ όπου η Τάμπερε προηγήθηκε με 9-13, αλλά ο Ολυμπιακός μάζεψε γρήγορα τη διαφορά (14-14) και μετατρέποντας το 16-16 σε 19-16 καθάρισε τον αγώνα.

Ο επαναληπτικός θα διεξαχθεί την Πέμπτη 19 Ιανουαρίου στην Φινλανδία κι ο Ολυμπιακός χρειάζεται νίκη με οποιοδήποτε σκορ, ειδάλλως σε περίπτωση ήττα θα κριθούν όλα στο "χρυσό σετ".

Τα σετ: 25-18, 25-22, 25-22.

Ολυμπιακός: Χιμένες 6, Πετρέας 5, Λιβαθηνός 2, Νοβότνι 24, Κοκκινάκης 13, Ανδρεάδης 9 / Κουζούνης -λ 70% υπ. / Κανέλλος, Σωτηρίου, Ιωάννου.

Ίσκου Τάμπερε: Κεχόε 4, Ολικάινεν 5, Τιχίνεν 12, Σίλπο 3, Κρούντα 2, Μαρτέλ 7, Ρόινεν-λ 60% υπ.) / Λουέλα, Μορίνεν 1, Σινκόνεν 6, Χεκίλα.

Σε δηλώσεις του ο Γιάννης Καλμαζίδης ανέφερε: "Δεν μας πάει καλά η χρονιά από θέματα τραυματισμού, αφού τώρα μας προέκυψε το πρόβλημα του Χιμένες στη μέση". Ο προπονητής του Ολυμπιακού εξήρε τον Γιάννη Λιβαθηνό και τον Μάρεκ Νοβότνι, αλλά και όλη την ομάδα για την αντίδραση που είχε: "Για αυτό είμαστε ομάδα ο ένας καλύπτει τον άλλο, αυτό είναι το θετικό της υπόθεσης, όταν το ένα στοιχείο δεν πηγαίνει καλά, πρέπει τα άλλα να το κάνουν. Φοβόμουν πολύ το παιχνίδι λόγω των προβλημάτων μας κι η ρεβάνς θα είναι ένα πολύ δύσκολο και διαφορετικό ματς, αλλά είμαστε πάντα φαβορί και θέλουμε να νικάμε"

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου