ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2012

Ανακοίνωσε Ντόρσι

Ανακοίνωσε Ντόρσι

Ο Τζόι Ντόρσι είναι τελικά ο εκλεκτός του Ντούσαν Ίβκοβιτς. Ο Αμερικανός σέντερ συμφώνησε μέχρι το καλοκαίρι και ανακοινώθηκε επίσημα από την "ερυθρόλευκη" ΚΑΕ
Η διοίκηση και ο προπονητής του Ολυμπιακού έψαξαν καλά την αγορά και κατέληξαν στον μέχρι πρότινος παίκτη της Κάχα Λαμποράλ, Τζόι Ντόρσι, για την ενίσχυση της φροντ λάιν της ομάδας.
Ο Αμερικανός σέντερ, ο οποίος έλυσε κοινή συναινέσει το συμβόλαιό του με την βασκική ομάδα, πριν από μερικές ημέρες, είναι ο εκλεκτός του "Ντούντα" για να πλαισιώσει τους Λάζαρο Παπαδόπουλο, Ανδρέα Γλυνιαδάκη και Κάιλ Χάινς στη θέση "5" της ομάδας.

Οι δύο πλευρές επιβεβαίωσαν τελικά τα ισπανικά σενάρια, τα οποία ανέφεραν πως ο θηριώδης σέντερ έχει έρθει σε συμφωνία με άλλη ομάδα και γι' αυτόν το λόγο έλυσε τόσο εύκολα το συμβόλαιό του με την Κάχα, λέγοντας μάλιστα ότι αυτή η ομάδα είναι ο Ολυμπιακός.

Με μια λιτή ανακοίνωση, λοιπόν, η "ερυθρόλευκη" ΚΑΕ ανακοίνωσε και επίσημα την επίτευξη συμφωνίας, η οποία θα διαρκέσει μέχρι το τέλος της σεζόν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ συμφώνησε με τον καλαθοσφαιριστή Richard Elmer “Joey” Dorsey ως το τέλος της σεζόν. Ο Αμερικανός φόργουορντ/σέντερ αναμένεται το βράδυ στην Αθήνα προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις.

Who is Who…

Hμ. Γεν.: 16/12/1983
Τοπ. Γεν.:  Baltimore, Maryland
Θέση: Φόργουορντ/Σέντερ
Ύψος: 2.03
Πρ. Ομάδες: Memphis (2004-08), Houston (2008-09), Rio Grande (2009), Houston (2009-10), Rio Grande (2009), Sacramento (2010), Toronto (2010-11), Caja Laboral (2011-12)".

Στο ματς της Κάχα με τον Ολυμπιακό στην Ισπανία για την Ευρωλίγκα, ο Ντόρσι αγωνίστηκε μόλις 3:32 λεπτά, έχοντας 1 αμυντικό ριμπάουντ, ενώ στο αντίστοιχο παιχνίδι στο Φάληρο, ο Αμερικανός έπαιξε 12:23 σκοράροντας 4 πόντους (2/3 δ.) και έχοντας ένα αμυντικό ριμπάουντ και 4 φάουλ.

Τα στατιστικά του Αμερικανού:


 
Δείτε βίντεο με τον Ντόρσι:


Joey Dorsey Highlights από Zamponakos


Joey Dorsey with the nasty jam against Phoenix από Zamponakos

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου