ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2012

Σιόβας και Σάμαρης στα υπόψιν

Σιόβας και Σάμαρης στα υπόψιν

Ο Ολυμπιακός "κοιτά" προς Νέα Σμύρνη, βάζοντας στο μικροσκόπιο του τους Δημήτρη Σιόβα και Ανδρέα Σάμαρη του Πανιωνίου. Ρωτήθηκε για τους δύο παίκτες και ο Γιάννης Μανιάτης.
Ο Ολυμπιακός, ως η μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας, είναι φυσιολογικό να κοιτάζει κάθε ενδιαφέρουσα περίπτωση Έλληνα παίκτη, ώστε αν οι "ειδικοί" της ομάδας δώσουν τη συγκατάθεσή τους ότι πληρεί τις προϋποθέσεις, να τον ντύσουν στα "ερυθρόλευκα".
Όπως αναφέρει η εφημερίδα "Γαύρος" δύο χαρακτηριστικές περιπτώσεις είναι των παικτών του Πανιωνίου Δημήτρη Σιόβα και Ανδρέα Σάμαρη. Οι δύο νεαροί ποδοσφαιριστές έχουν συγκεντρώσει πάνω τους τα βλέμματα των ανθρώπων του Ολυμπιακού λόγω των πολύ καλών εμφανίσεων τους με τη φανέλα της ομάδας της Νέας Σμύρνης κατά τη φετινή περίοδο και ακόμα πιο πολύ στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό, όπου ο Πανιώνιος σημείωσε μια πρώτης τάξεως έκπληξη.

Ο Δημήτρης Σιόβας είναι 23 ετών (16/9/88) και κατάγεται από τη Δράμα. Είναι ένας υψηλόσωμος (1,92μ.) αμυντικός που χαρακτηρίζεται από το πολύ δυνατό του παιχνίδι. Είναι διεθνής με τις Εθνικές Νέων και Ελπίδων, ενώ προέρχεται από τη Σκόντα Ξάνθη, χωρίς όμως να έχει αγωνιστεί ούτε λεπτό. Στην "Πλατεία" βρίσκεται από το 2008 και από την περσινή περίοδο είναι από τα βασικότερα στελέχη των Νεοσμυρνιωτών.

Ο Πατρινός Ανδρέας Σάμαρης είναι 22 χρονών (13/6/89) αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή. Είναι αυτός αρκετά ψηλός (1,89μ.) και ξεκίνησε την καριέρα του στην Παναχαϊκή. Στον Πανιώνιο βρίσκεται από τον προηγούμενο Ιανουάριο.

Για τους δύο ποδοσφαιριστές ρωτήθηκε και ο Γιάννης Μανιάτης, ο οποίος μέχρι πέρυσι αγωνιζόταν με τη φανέλα του Πανιωνίου, ο οποίος είπε τα καλύτερα λόγια για τους δύο παίκτες και ειδικότερα για τον Σιόβα με τον οποίο γνωρίζεται καλύτερα, αφού όταν ο Σάμαρης πήγε στην Νέα Σμύρνη ο Μανιάτης μετακόμιζε στον Πειραιά.

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου