ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2012

Δημοσίευμα για Μπάρτσα- Ερνέστο

Δημοσίευμα για Μπάρτσα- Ερνέστο

Στην ονοματολογία για τον διάδοχο του Πεπ Γκουαρντιόλα εμπλέκεται ανάμεσα σε άλλα αυτό του Ερνέστο Βαλβέρδε σύμφωνα με δημοσίευμα ισπανικής εφημερίδας.
Ο Πεπ Γκουαρντιόλα είναι πολύ κοντά στην ανανέωση του συμβολαίου του με την Μπαρτσελόνα, ωστόσο μέχρι η συμφωνία για την παράταση της συνεργασίας δεν ολοκληρώνεται, στην Ισπανία ο Τύπος συνεχίζει να αναφέρει ονόματα μνηστήρων για την θέση του τεχνικού ηγέτη των "μπλουγκράνα".
Μάλιστα, στην ονοματολογία του "διαδόχου" του καλύτερου προπονητή του 2011, η ισπανική εφημερίδα "Mundo Deportivo", συμπεριλαμβάνει και το όνομα του τεχνικού του Ολυμπιακού, Ερνέστο Βαλβέρδε. Αναλυτικότερα, το ισπανικό Μέσο αναφέρει:

"Το σίγουρο είναι ότι θα συνεχίσει μέχρι το 2013 ο Γκουαρδιόλα. Τελευταία ακούστηκε έντονα για τον Μαρσέλο Μπιέλσα, ο οποίος όμως έχει συμβόλαιο με την Αθλέτικ Μπιλμπάο, ενώ πρόκειται για έναν προπονητή που εκτιμά πολύ και ο Γκουαρντιόλα.

Επίσης ο τεχνικός της εθνικής Γερμανίας Γιοακίμ Λεβ αποτελεί έναν τεχνικό που αρέσει κι αυτός, ενώ στα κλασικά ονόματα υποψηφίων για το μέλλον της Μπάρτσα βρίσκονται οι Ερνέστο Βαλβέρδε και ο Λουίς Ενρίκε. Επίσης ο Οσκαρ Γκαρσία θεωρείται ένας πολύ ταλαντούχος τεχνικός".
www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου