ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2012

Ο Μάρκο φέρνει Ντιόγκο

Ο Μάρκο φέρνει Ντιόγκο

Ο τραυματισμός του Μάρκο Πάντελιτς, επισπεύδει την επιστροφή του Ντιόγκο στα πλάνα του Ερνέστο Βαλβέρδε. Τα έγγραφα από την Βραζιλία περιμένουν στον Ολυμπιακό μέσα στις επόμενες ώρες.
Το σκληρό παιχνίδι του Θρασύβουλου είχε ως αποτέλεσμα ένα βαθύ θλαστικό τραύμα (σχίσιμο) στο αριστερό γόνατο του Σέρβου, ο οποίος θα μείνει εκτός δράσης για περίπου δύο εβδομάδες.
Μετά την συγκεκριμένη απώλεια, η επιστροφή του Ντιόγκο στα άμεσα πλάνα του Ερνέστο Βαλβέρδε κρίνεται απαραίτητη, καθώς οι λύσεις στην επίθεση έχουν λιγοστεύσει.

Μοναδικό “αγκάθι” στην υπόθεση αποτελεί το γεγονός, ότι δεν έχουν στείλει από την Βραζιλία τα απαραίτητα έγγραφα, έτσι ώστε, να εκδοθεί το δελτίο του λάτιν στράικερ.

Πρόκειται, όμως, για ένα τελείως τυπικό ζήτημα, το οποίο στον Ολυμπιακό αισιοδοξούν ότι θα έχει ολοκληρωθεί σύντομα και ο παίκτης θα μπορεί να δώσει το "παρών" στον αγώνα πρωταθλήματος που ακολουθεί με τον Λεβαδειακό το Σάββατο (19:30, NS1) στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης".

Έτσι είναι πολύ πιθανό να τον δούμε για κάποια λεπτά και πάλι με την ερυθρόλευκη κόντρα στο συγκρότημα του Γιώργου Παράσχου.

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου