ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2012

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Τζόι Ντόρσεϊ στο olympiacos24 (video)

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Τζόι Ντόρσεϊ στο olympiacos24 (video)

14/1/2012 
Το νέο απόκτημα του Ολυμπιακού στο μπάσκετ είναι ο Αμερικανός σέντερ Τζόι Ντόρσεϊ, ο οποίος μετά τον πρώτο του αγώνα με την ομάδα κόντρα στον ΠΑΟΚ μίλησε στην κάμερα του olympiacos24.
Αναλυτικά τι μας είπε:
Για τα συναισθήματά του με τη νέα του ομάδα και το νέο του ξεκίνημα:
ΝΤΟΡΣΕΪ«Νιώθω ενθουσιασμένος, όπως είπα και στους συμπαίκτες μου. Δεν έχω αγωνιστεί εδώ και δυόμιση εβδομάδες και ήταν υπέροχα που έπαιξα σήμερα. Έχω κάνει μόλις δύο προπονήσεις με την ομάδα και ακόμα δεν έχω προλάβει να μάθω τα συστήματά της. Αλλά με βοήθησαν να γνωριστώ με τους νέους μου συμπαίκτες και σήμερα ενθουσιάστηκα που βγήκα στο παρκέ. Ένιωθα σαν παιδί σε μαγαζί με γλυκά
Σχετικά με την προηγούμενη γνωριμία του με τον Χάινς και αν τον βοήθησε να προσαρμοστεί στην ομάδα τόνισε:
«Ναι, πριν που είχα μπει στα ντραφτ προπονούμασταν κάθε μέρα μαζί με τον Κάιλ και τώρα το ότι είμαι στην ίδια ομάδα μαζί του είναι πολύ σημαντικό. Είναι κάποιος με τον οποίο μπορώ έχω σχέσεις και να μιλάμε και είναι πολύ καλός συμπαίκτης βοηθώντας πολύ την παραμονή μου στον Ολυμπιακό».
Αναφορικά με το παιχνίδι της Τετάρτης με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας για την Ευρωλίγκα:
«Δεν ξέρω και πολλά ακόμα. Ο προπονητής εστίασε στο σημερινό παιχνίδι στις δύο προπονήσεις που έχω κάνει με την ομάδα. Ξέρω ότι είχαμε ένα κακό παιχνίδι στο πρωτάθλημα πριν έρθω (με Ηλυσιακό), και μου μιλούσε συνέχεια στην προπόνηση για άμυνα και «πικ εν ρολ». Αυτά έπρεπε να κάνω, να παίξω καλά τα «πικ εν ρολ». Στην αυριανή προπόνηση πιστεύω ότι θα εστιάσουμε στον αγώνα της Τετάρτης».
Για τους προσωπικούς του στόχους με τη νέα του ομάδα είπε:
«Έχω πολλούς στόχους. Ο Ολυμπιακός είναι μία ομάδα με στόχους και αυτό μου ταιριάζει. Με την παρουσία μου εδώ θέλω να βοηθάω την ομάδα να νικά, να γίνω ο παίκτης-κλειδί, στον αμυντικό τομέα, στα ριμπάουντς, και να σκοράρω. Απλά θέλω να νικάω».
Και το μήνυμα του στου οπαδούς της ομάδας είναι:
«Σας ευχαριστώ που με δεχτήκατε εδώ, είμαι ενθουσιασμένος που ήρθα στον Ολυμπιακό, δε θα σας απογοητεύσω».
Δείτε το video.
www.olympiacos24.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου