ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2012

Η κριτική των παικτών

Η κριτική των παικτών

Μετρια εμφάνιση για την ομάδα. Κορυφαίοι οι Ιμπαγάσα και Μιραλάς. Σε ρηχά νερά η άμυνα.

Εναντίον του Λεβαδειακού ο Ολυμπιακός δεν εμφανίστηκε όσο κακός ήταν με τον Ατρόμητο και πολύ περισσότερο με τη Δόξα Δράμας, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι εντυπωσίασε κιόλας. Οι "ερυθρόλευκοι" πήραν την νίκη με 3-1 αλλά σε γενικές γραμμές κινήθηκαν σε μέτρια επίπεδα, με εξαίρεση τους Μιραλάς και Ιμπαγάσα. Δείτε την κριτική των παικτών του Θρύλου από το RedPlanet.gr.


Μέγκιερι: Τελικά ο νεαρός Ούγγρος δεν κατάφερε να σπάσει το ρεκόρ με τα περισσότερα λεπτά με ανέπαφη εστία. Βέβαια, δεν φέρει καμία ευθύνη στο γκολ που δέχθηκε αφού ο Ναπολεόνι ήταν εντελώς μόνος του. Μέχρι εκείνη τη στιγμή ο Μπαλάς είχε μια σωτήρια επέμβαση στην αντεπίθεση του Λεβαδειακού στο 9', αλλά και μεγάλες αποκρούσεις στην μίνι πολιορκία των φιλοξενούμενων πριν το γκολ τους. Πολύ καλός.

Μοδέστο: Με πολλά νεύρα ο Κορσικανός κινήθηκε σε ρηχά νερά, αλλά δεν ήταν αρνητικός για την ομάδα. Λίγο έλειψε να χριστεί σκόρερ στην καρφωτή κεφαλιά που έπιασε στο 71ο λεπτό.

Μέλμπεργκ: Ο Σουηδός προσπαθούσε να μαζέψει τα ασυμμάζευτα στην άμυνα του Ολυμπιακού που γενικότερα έδειχνε ευάλωτη στις αντεπιθέσεις των Βοιωτών. Είχε μια δυνατή κεφαλιά στο 8ο λεπτό αλλά και ένα σωτήριο τάκλιν στα πόδια του Ναπολεόνι στο 59'. Ίσως ο μοναδικός διασωθείς στην "ερυθρόλευκη" αμυντική γραμμή.

Μαρκάνο: Ο Ισπανός από την αρχή έδειχνε ότι δεν ήταν σε καλή ημέρα. Μόλις στο 15' είχε μια λάθος αντίδραση που λίγο έλειψε να βάλει σε μπελάδες τον Ολυμπιακό, ενώ είχε πολύ αργές επιστροφές στις αντεπιθέσεις που έβγαζαν οι φιλοξενούμενοι. Δεν ήταν καλός ο Μαρκάνο.

Χολέμπας: Πάνω κάτω ισχύουν τα ίδια με τον Μαρκάνο. Ναπολεόνι και Αλεξίου έβγαινα συνεχώς από την πλευρά τους, ενώ ο "Γερμανός" έδειχνε να είναι εκτός ρυθμού. Έκανε, ωστόσο, τα "γνωστά" τρεξίματα του και έβγαλε το πάθος που τον χαρακτηρίζει.

Μακούν: Δεν ήταν κακός ο Καμερουνέζος. Ούτε καλός, ωστόσο. Ο Καμερουνέζος πρέπει να παίζει πολύ καλύτερα για να αναγκάσει τον Ολυμπιακό να πληρώσει τη ρήτρα και να τον κρατήσει στο λιμάνι. Μέτρια εμφάνιση και ορθώς αντικαταστάθηκε. Μοναδική δικαιολογία η μεγάλη απουσία του λόγω τραυματισμού.

Ιμπαγάσα: Ο "εγκέφαλος" του Θρύλου για ένα ακόμα ματς. Η μπάλα περνούσε από τα πόδια του σχεδόν σε όλες τις επιθέσεις του Ολυμπιακού. Από δική του εκτέλεση φάουλ άνοιξε το σκορ, μετά από δική του ασίστ ο Μιραλάς έκανε το 2-0 και γενικά ήταν το βασικός μοχλός της ανάπτυξης του Ολυμπιακού. Όσο περνούσε η ώρα έπεφτε η απόδοσή του, γεγονός αναμενόμενο αν συνυπολογίσουμε την μεγάλη αποχή του, λόγω του τραυματισμού που τον ταλαιπωρούσε. Έγινε αλλαγή στο 84'. Πάντως, ο Αργεντινός είναι "άλλη" κλάση.

Μανιάτης: Το πέρασμα του Έλληνα παίκτη από το δεξί άκρο της άμυνας στην μεσαία γραμμή ίσως ήταν η πιο έξυπνη του Ερνέστο Βαλβέρδε κατά τη φετινή περίοδο, καθώς ο Ολυμπιακός έχει κερδίσει μια πολύτιμη μονάδα και αυτό φάνηκε σε ακόμα ένα παιχνίδι. Ο Μανιάτης ήταν πολύ καλός τόσο αμυντικά, όσο και επιθετικά. Έβγαλε και την ασίστ στον Μιραλάς, στο τρίτο "ερυθρόλευκο" γκολ.

Μιραλάς: Ο κορυφαίος των "ερυθρολεύκων" μαζί με τον Ιμπαγάσα. Κίνδυνος- θάνατος για την άμυνα του Λεβαδειακού, σκόραρε δύο πολύ όμορφα γκολ ενώ όποτε η μπάλα έφτανε στα πόδια του, ο Βέλγος... μοίραζε σακούλες στους αμυντικούς της ομάδας της Βοιωτίας. Παραλίγο να πετύχει και τρίτο γκολ, αλλά σουτ του απέκρουσε ο Κυριακίδης.

Φουστέρ: Ο Ισπανός έπαιξε και πάλι παθιασμένα στο ματς με τον Λεβαδειακό. Κυνήγησε το γκολ και σε ορισμένες περιπτώσεις έγινε αρκετά επικίνδυνος, αλλά δεν ήταν ψύχραιμος στην τελική προσπάθεια. Δεν ήταν κακός αλλά έχει κάνει και πολύ καλύτερες εμφανίσεις.

Ντιόγκο: Στην επανεμφάνισή του με την "ερυθρόλευκη" και ριγωτή, ο Βραζιλιάνος έδειξε ότι έχει πολλή όρεξη να αποδείξει ότι κάθε άλλο παρά "τελειωμένος" είναι. Κυνήγησε φάσεις, πίεζε τους αντίπαλους αμυντικούς και είχε ένα πολύ καλό σουτ στο 50'. Ωστόσο, έδειξε να μην έχει καλή συνεννόηση με τον Φουστέρ. Όσο περνά ο καιρός θα "μαθαίνει" τους συμπαίκτες του. Βγήκε αλλαγή στο 69΄ και δίκαια χειροκροτήθηκε από τον κόσμο.

Ορμπάιθ: Μπήκε στη θέση του Ζαν Μακούν στο 65' σαν "καινούργια" πνευμόνια στην μεσαία γραμμή. Έδωσε την απαιτούμενη ηρεμία στην ομάδα στην μισή περίπου ώρα που αγωνίστηκε.

Αμπντουν: Μπήκε στη θέση του Ντιόγκο στο 69ο λεπτό. Για ακόμα ένα ματς ο Αλγερινός προσπάθησε, κόπιασε αλλά δεν κατάφερε να προσφέρει κάτι παραπάνω. Ίσως λόγω της έντονης πίεσης που δέχεται, να μην είναι συγκεντρωμένος. Ήταν πάντως δραστήριος.

Γέστε: Πήρε τη θέση του Αριέλ Ιμπαγάσα στο 84' και αποδοκιμάστηκε έντονα από τον κόσμο του Θρύλου. Το κλίμα είναι πολύ αρνητικό για τον Ισπανό πια... Έπαιξε λίγο και είναι άδικο να κριθεί.

www.redplanet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου