ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2012

AEK-Θα ήθελε, αλλά…

AEK-Θα ήθελε, αλλά…

13/1/2012

Θα ήθελε, αλλά… 
Με την πλάτη στον τοίχο βρίσκεται η ΑΕΚ όσον αφορά την υπόθεση του Κώστα Μανωλά.

Η Έβερτον έχει εκφράσει ενδιαφέρον για την απόκτηση του 21χρονου αμυντικού και στην «Ένωση» θα ήθελαν να είχαν τα χρήματα να για ενεργοποιήσουν τη συμφωνία που υπάρχει με τον νεαρό ποδοσφαιριστή. Ωστόσο, δεν υπάρχουν τα χρήματα και - να βρεθούν - θα υπάρξουν αντιδράσεις από τους υπόλοιπους στα αποδυτήρια της ομάδας.

Οι «κιτρινόμαυροι» θα ήθελαν να προχωρήσουν στην παραπάνω κίνηση, ώστε να διαπραγματευτούν με ευνοϊκότερους όρους την παραχώρηση του Μανωλά.

Όπως γράφει η SportDay, οι Άγγλοι πιστεύουν ότι με 300.000 ευρώ θα πάρουν τώρα τον διεθνή στόπερ, αφού το καλοκαίρι λήγει το συμβόλαιό του.

Την ίδια ώρα, στον «Δικέφαλο» ελπίζουν ότι θα αποκομίσουν ένα ποσό της τάξεως των 500.000 ευρώ.

Ακόμη και αν η «κιτρινόμαυρη» διοίκηση καταφέρει να πάρει τα παραπάνω χρήματα, δεν λύνονται τα τεράστια προβλήματα που αντιμετωπίζει η ΑΕΚ και το ποδοσφαιρικό τμήμα.

Εν τω μεταξύ, η ΠΑΕ περιμένει οικονομική «ανάσα» από την UEFA, η οποία θα στείλει την τελευταία δόση από τη συμμετοχή της ομάδας στους ομίλους του Europa League τη φετινή σεζόν. Συγκεκριμένα, η «Ένωση» θα πάρει 1 εκατ. ευρώ, αλλά δεν θα πάει ολόκληρο στα ταμεία της, αφού ένα σημαντικό μέρος θα καταλήξει στην ΕΠΟ για την τακτοποίηση των οφειλών προς την ομοσπονδία. Υπολογίζεται, όμως, ότι περίπου τα μισά χρήματα θα πάνε στους ποδοσφαιριστές και τους υπαλλήλους της ΠΑΕ, στους οποίος οφείλονται τρεις μισθοί.

www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου