ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2012

Αποχωρούν Χάουαρντ και Λούκας

Αποχωρούν Χάουαρντ και Λούκας

Μετά την απόκτηση των Τζόι Ντόρσι και Έϊσι Λο, οι Ματ Χάουαρντ και Κέιλιν Λούκας θα δουν την πόρτα της εξόδου από τον Ολυμπιακό.
Ματ Χάουαρντ και Κέιλιν Λούκας αποχωρούν από τον Ολυμπιακό, μετά το διπλό μεταγραφικό χτύπημα της ομάδας του Πειραιά, που απέκτησε τους Τζόι Ντόρσι και Έϊσι Λο.
Μάλιστα, ο Ντόρσι αναμένεται να αγωνιστεί κανονικά το Σάββατο (14/1) κόντρα στον ΠΑΟΚ στο ΣΕΦ, στο πλαίσιο του Πρωταθλήματος.

Ο Χάουαρντ ήταν αναμενόμενο να αποτελέσει παρελθόν μετά την απόκτηση του Τζόι Ντόρσι. Αντίθετα, η άλλη θέση "παιζόταν" μέχρι την τελευταία στιγμή ανάμεσα στους Κέιλιν Λούκας και Μάρκο Κέσελ.

Ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να αποκτήσει τελικά τον Αλεξάνταρ Ράσιτς (στην περίπτωση αυτή θα αποχωρούσε ο Κέσελ) και κινήθηκε για Αμερικανό γκαρντ, με αποτέλεσμα ο Λούκας να είναι αυτός που θα κουνήσει μαντήλι.

Πάντως, μόνο σίγουρη δεν θεωρείται η παραμονή στην ομάδα μέχρι το τέλος της σεζόν του Μάρκο Κέσελ, ο οποίος κέρδισε χρόνο, αλλά αν δεν αλλάξει σύντομα αγωνιστικό πρόσωπο τα νέα δεν θα είναι ευχάριστα για τον ίδιο

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου