ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2012

«Διαβολικό» ενδιαφέρον για Μπα

«Διαβολικό» ενδιαφέρον για Μπα

11/01/2012
«Διαβολικό» ενδιαφέρον για Μπα
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι η τελευταία ομάδα που εκδήλωσε ενδιαφέρον για τον επιθετικό της Νιούκαστλ, Ντεμπά Μπα, με την πλευρά του παίκτη να επιβεβαιώνει, τονίζοντας ωστόσο πως ακόμα δεν υπάρχει καμία επίσημη προσέγγιση από τους «κόκκινους διάβολους».

Τα 15 γκολ του φορ από τη Σενεγάλη στη φετινή Πρέμιερ Λιγκ δεν αφήνουν κανέναν αδιάφορο, με τον Μπα να αποτελεί ένα από τα πλέον «καυτά» ονόματα της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου.

Σύμφωνα με αγγλικά δημοσιεύματα, Λίβερπουλ, Τότεναμ, Τσέλσι και Παρί Σεν Ζερμέν αποτελούν τους «μνηστήρες» του παίκτη με τον τελευταίο που προστέθηκε στη… λίστα να ακούει στο όνομα: Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

«Είναι αλήθεια πως υπάρχει ενδιαφέρον από τη Γιουνάιτεντ, αλλά τίποτα επίσημο ακόμα. Ο Ντεμπά τα πάει πολύ καλά με τη Νιούκαστλ φέτος και είναι φυσιολογικό πολλές ομάδες να ενδιαφέρονται γι’ αυτόν. Η Παρί είναι ακόμα μία ομάδα που ασχολείται μαζί του, ίσως λίγο πιο συγκεκριμένα, αλλά και πάλι δεν υπάρχει τίποτα επίσημο» ανέφερε χαρακτηριστικά εκπρόσωπος του 26χρονου επιθετικού.
www.sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου