ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2012

Στην Σύρο το Final 8

Στην Ερμούπολη της "ερυθρόλευκης" Σύρου θα πραγματοποιηθεί το Final- 8 του Κυπέλλου Ελλάδας, όπως ανακοίνωσε επίσημα η ΕΟΠΕ, σε συνεννόηση με την ΕΣΑΠ.
Το τρόπο διεξαγωγής του Κυπέλλου Ελλάδας έκανε γνωστό με επίσημη ανακοίνωσή της η Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης, έπειτα από συνεννόηση με την ΕΣΑΠ.
Το Final-8 θα διεξαχθεί στην Σύρο, όπου είναι η έδρα του Φοίνικα, ωστόσο το "ερυθρόλευκο" στοιχείο στο νησί είναι πολύ έντονο και η νίκη στη μάχη της κερκίδας είναι σίγουρα στο τσεπάκι του Θρύλου.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου:

"Η διοργάνωση έχει προκριματική φάση και τελική, το φάιναλ έιτ, που θα πραγματοποιηθεί στην Ερμούπολη της Σύρου.

Στην προκριματική φάση θα αγωνιστούν έξι ομάδες σε τρία νοκ άουτ παιχνίδια. Άλλες τέσσερις ομάδες θα προκριθούν, μετά από κλήρωση, απευθείας στο φάιναλ έιτ, όπου θα συμμετέχει, ως διοργανωτής και ο Φοίνικας Σύρου.

Την Τετάρτη 18 Ιανουαρίου θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση για την προκριματική φάση η οποία θα διεξαχθεί την Τετάρτη 25 Ιανουαρίου. Η κλήρωση για το φάιναλ έιτ θα γίνει την Πέμπτη 26 του μήνα.

Το φάιναλ έιτ θα γίνει 7-10 Μαρτίου. Στις 7 του μήνα θα διεξαχθούν οι προημιτελικοί, στις 8/3 υπάρχει ρεπό, στις 9/3 θα γίνουν οι δύο ημιτελικοί και στις 10 Μαρτίου ο μεγάλος τελικός".

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου