ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2012

Ο Μασάδο στον Άρη!

Ο Μασάδο στον Άρη! 

12/1/2012

Ο Μασάδο στον Άρη!
Ο αντικαταστάτης του Μίχαλ Πρόμπιερζ βρέθηκε! Πρόκειται για τον Πορτογάλο, Μανουέλ Μασάδο, ο οποίος έχει έρθει σε συμφωνία με τον Άρη και αναμένεται το απόγευμα στην Αθήνα.

Στη συνέχεια θα μεταβεί στο Περιστέρι όπου θα παρακολουθήσει το παιχνίδι Κυπέλλου ΟΠΑΠ του Άρη με τον Ατρόμητο και θα έχει συζήτηση με τους υπεύθυνους της ομάδας.

Την είδηση αποκάλυψε νωρίτερα η πορτογαλική ιστοσελίδα, “A BOLA”. Ο Μασάδο στο παρελθόν έχει τεθεί αντιμέτωπος με τους κίτρινους. Συγκεκριμένα το 2007, όταν ήταν προπονητής της Μπράγκα έπαιξε κοντραρίστηκε με τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» σε ματς για τους ομίλους του Europa League το οποίο ολοκληρώθηκε ισόπαλο 1-1.

Πρόκειται για την πρώτη φορά που ο Μασάδο θα αναλάβει ομάδα εκτός Πορτογαλίας. Στο παρελθόν είχε προτάσεις από Κίνα και από χώρες της Μέσης Ανατολής τις οποίος όμως και αρνήθηκε.

Πέρσι ήταν στον πάγκο της Γκιμαράες, την οποία και οδήγησε στην 5η θέση και στον τελικό του Κυπέλλου, εκεί που γνώρισε την ήττα 6-2 από την Πόρτο.

Απομακρύνθηκε από την ομάδα μετά από δύο βαριές ήττες 6-0 και 4-0 από την Ατλέτικο Μαδρίτης στα προκριματικά του Αυγούστου.

www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου