ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2012

Ντεμπούτο Ντόρσι με ΠΑΟΚ

Ντεμπούτο Ντόρσι με ΠΑΟΚ

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον ΠΑΟΚ στο ΣΕΦ το απόγευμα του Σαββάτου (14/1, 17:00, ΝΕΤ, RedPlanet.gr). Τι δήλωσαν Αγγέλου και Κατσίβελης. Ντεμπούτο Ντόρσι.

Ο νέος σέντερ του Ολυμπιακού, Τζόι Ντόρσι, αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του κόντρα στον ΠΑΟΚ.


Ο Ντούσαν Ίβκοβιτς άφησε εκτός αποστολής τους Ματ Χάουαρντ, Κέιλιν Λούκας, Μάρκο Κέσελ, αλλά και τους Παναγιώτη Βασιλόπουλο, Λάζαρο Παπαδόπουλο.

Ο άμεσος συνεργάτης του Ντούσαν Ίβκοβιτς στην τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Αγγέλου, δήλωσε: "Μετά το άσχημο πρώτο ημίχρονο με τον Ηλυσιακό, παραμονές της πρεμιέρας του Τοπ-16, πρέπει να κάνουμε ένα παιχνίδι με συγκέντρωση και αμυντική προσήλωση, στοιχεία απαραίτητα για το παιχνίδι με την ΤΣΣΚΑ. Ο ΠΑΟΚ είναι σε ένα στάδιο προσαρμογής μετά τις αλλαγές στο ρόστερ του και περιμένουμε ένα παιχνίδι που θα εξαρτηθεί η εξέλιξη του από τη δική μας απόδοση".

Από την πλευρά των παικτών μίλησε ο Δημήτρης Κατσίβελης, λέγοντας: "Πιστεύω ότι στο παιχνίδι με τον Ηλυσιακό καταλάβαμε καλά ότι δεν πρέπει να χαλαρώνουμε ούτε λεπτό απέναντι στον οποιοδήποτε αντίπαλο. Αυτό το παιχνίδι θα πρέπει να έχουμε ως οδηγό και απέναντι στον ΠΑΟΚ που είναι σίγουρα πιο δύσκολος αντίπαλος για μας. Θέλουμε να φτάσουμε στη νίκη χωρίς να υπάρξει καμία απώλεια γιατί η συνέχεια είναι πάρα πολύ δύσκολη για μας".

www.redplanet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου