ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2012

Όλα καλά με Ρούνεϊ - Φέργκιουσον

Όλα καλά με Ρούνεϊ - Φέργκιουσον

12/01/2012
Όλα καλά με Ρούνεϊ - Φέργκιουσον
Ο Γουέιν Ρούνεϊ μίλησε πρώτη φορά ανοιχτά για το περιστατικό της πρωτοχρονιάς που ανάγκασε τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον να του τα ψάλει, να του επιβάλει πρόστιμο 200.000 λιρών και να τον αφήσει δύο αγώνες στον πάγκο. Ο Άγγλος επιθετικός πάντως τόνισε ότι πλέον όλα είναι πάλι καλά.

Ο Ρούνεϊ βγήκε την πρωτοχρονιά με τη γυναίκα του ενώ ο προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το είχε απαγορέψει σε όλους και όταν το έμαθε ο Σκωτσέζος «βγήκε» από τα ρούχα του. Η αντίδραση του Φέργκιουσον αρχικά κακοφάνηκε στον Ρούνεϊ με τους δύο να είναι… μουτρωμένοι αλλά να το ξεπερνάνε σύντομα και τον Άγγλο άσο να απαντά με δύο γκολ στη νίκη πρόκριση στο Κύπελλο στο ντέρμπι του Μάντσεστερ στο «Έτιχαντ» (3-2).

«Δεν μπορείς να ζεις πάντα σε απόλυτη αρμονία. Το ποδόσφαιρο είναι φτιαγμένο από εντάσεις. Η ζωή στα αποδυτήρια μεταξύ των παικτών, μεταξύ των παικτών και του προπονητή και μεταξύ όλων των ανθρώπων της ομάδας είναι γεμάτη αντιδράσεις και δύσκολες στιγμές», τόνισε αρχικά ο Ρούνεϊ και συνέχισε: «Με πείραξε, αλλά για λόγους που δεν μπορώ να πω δημόσια. Το αποδέχτηκα όμως. Βρισκόμουν σε ένταση και φάνηκε νομίζω αυτό αρχικά και κόντρα στη Νιούκαστλ. Τώρα όλα είναι πάλι καλά».
www.sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου