ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2012

Ετοιμοπόλεμοι Ορμπάιθ και Χολέμπας

Ετοιμοπόλεμοι Ορμπάιθ και Χολέμπας

Στην διάθεση του Ερνέστο Βαλβέρδε επανήλθαν οι Πάμπλο Ορμπάιθ και Χοσέ Χολέμπας, οι οποίοι προπονήθηκαν κανονικά. Θεραπεία ο Γιάννης Μανιάτης.
Τόσο ο Βάσκος όσο και ο διεθνής αριστερός μπακ, αντιμετώπιζαν κάποια μικροπροβλήματα τραυματισμών, τα οποία και ξεπέρασαν.
Από 'κει και πέρα, ο Λιούμπομιρ Φέισα ακολούθησε πρόγραμμα αποκατάστασης, με την επιστροφή του στη δράση να υπολογίζεται σε περίπου 15 μέρες.

Θεραπεία ακολούθησε ο Γιάννης Μανιάτης, ενώ ο Πάντελιτς, ο οποίος τραυματίστηκε στον αγώνα με τον Θρασύβουλο, πήγε στου Ρέντη, προκειμένου να γίνει αλλαγή στην επίδεση του τραύματος και εν συνεχεία αποχώρησε.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου:

"Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας γυμνάστηκαν σήμερα στις 11:00, ξεκινώντας την προετοιμασία τους για τον αγώνα του Σαββάτου (14/1, 19:30) με τον Λεβαδειακό, ο οποίος θα διεξαχθεί στο στάδιο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Super League.

Κανονικά στο πρόγραμμα της ομάδας συμμετείχαν οι Ορμπάιθ και Χολέβας, ενώ ο Φέισα συνέχισε το πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθεί. Ο Μανιάτης ακολούθησε πρόγραμμα που περιλάμβανε θεραπεία και ατομική προπόνηση στο γυμναστήριο και στο γήπεδο.

Στην προπόνηση δεν έλαβε μέρος ο Πάντελιτς, λόγω του θλαστικού τραύματος που υπέστη στον χθεσινό αγώνα με τον Θρασύβουλο και στο οποίο έγινε συρραφή. Ο ποδοσφαιριστής ήρθε στο Ρέντη, έγινε αλλαγή στην επίδεση του τραύματος που έχει και αποχώρησε.

Οι ερυθρόλευκοι θα ολοκληρώσουν την προετοιμασία τους αύριο με την προπόνηση που θα γίνει στις 19:00".

 www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου