ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2012

Πάει για τέλη καλοκαιριού του Νεϊμάρ στην Μπαρτσελόνα

Πάει για τέλη καλοκαιριού του Νεϊμάρ στην Μπαρτσελόνα

14/01/2012
Πάει για τέλη καλοκαιριού του Νεϊμάρ στην Μπαρτσελόνα
Την απόφαση να γίνει παίκτης της Μπαρτσελόνα στο τέλος του καλοκαιριού έχει πάρει ο Νεϊμάρ, σύμφωνα με δημοσιεύματα του ισπανικού Τύπου.

Συγκεκριμένα, η εφημερίδα «Sport» υποστηρίζει ότι ο Βραζιλιάνος επιθετικός της Σάντος δεν θέλει να χάσει χρόνο και θέλει σύντομα να συνεργαστεί με τον Μέσι, τον Τσάβι και τα άλλα παιδιά.

Ωστόσο, κάποια πράγματα καθυστερούν την μεταγραφή του διεθνούς στράικερ στους «μπλαουγκράνα». Πρώτα από όλα ο 19χρονος επιθετικός θέλει να κατακτήσει το τρίτο πρωτάθλημα Paulista με τη φανέλα της Σάντος, η οποία καλείται να ξεπεράσει ομάδες όπως η Κορίνθιανς, η Σάο Πάολο, η Παλμέιρας και η Μποταφόγκο.

Επίσης, θέλει να είναι παρών στα 100α γενέθλια της Σάντος και να γιορτάσει μία ακόμη επιτυχία στα μέσα του καλοκαιριού (αρχές Ιουλίου), κατακτώντας το Κόπα Λιμπερταδόρες με τους «Άγιους».

Τέλος, θέλει να διακριθεί με τη Βραζιλία στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου (είναι προγραμματισμένοι από τις 25 Ιουλίου μέχρι τις 11 Αυγούστου). Σημαντικό ρόλο παίζουν τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης και η αθλητική εταιρεία που ντύνει τον Νεϊμάρ θα συμβάλει την υλοποίηση της μεταγραφής.
www.sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου