ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2012

NA ΔΩ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΘΑ ΠΑΣ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙΣ ΡΕ ΦΡΑΓΚΟΦΟΝΙΑ...

 NA  ΔΩ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΘΑ ΠΑΣ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙΣ ΡΕ ΦΡΑΓΚΟΦΟΝΙΑ...

 

 Επειδη ο ALEX WEB RADIO/TV ειναι απο τους γαυρους που δεν ξεχνανε αυτους που χαλασαν το στομα τους για τον ΘΡΥΛΟ οποιοι και αν ειναι και μαρεσει να αποδεικνυω συνεχως ποσο λαθος εκαναν που επιασαν στο στομα του τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ετσι τους πιανω κι εγω στο ερυθρολευκο στομα μου και τους στολιζω οπως τους αξιζει...ακομη μια φορα φανηκε μιστερ ταληροφονια...και δηθεν φιλανθρωπε και θρησκε ποσο υπολογιζεις το χρημα ακομα και σε αυτην την ηλικια...τι θα τα κανεις ρε? μασουρι? αλλα απο ανθρωπους που την μια χλανε το στομα τους γιαυτους που τους ταισαν και μετα ζητανε συγγνωμη και μετα την ξαναπαιρνουν πισω...τι περιμενεις? αντε...σε καλη μερια...

 

Στην... Αγκόλα ο Ριβάλντο

Ανεξάντλητος ο πρώην ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, Ριβάλντο, συνεχίζει τα ταξίδια του ανά την υφήλιο, αφού μετά το εξωτικό... Ουζμπεκιστάν, θα συνεχίσει την καριέρα του στο... γεμάτο συγκινήσεις πρωτάθλημα της Αγκόλας.
Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, Ριβάλντο, στις 19 Απριλίου κλείνει αισίως τα σαράντα του χρόνια, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι τα παρατάει.
Κι αν εδώ και χρόνια η ποδοσφαιρική Ευρώπη έχει χάσει τα χνάρια του, ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ φροντίζει να ξεπουλάει το μεγάλο του όνομα που είχε δημιουργήσει πριν από χρόνια στο βωμό κάποιων τελευταίων ενσήμων. Και να πεις ότι έχει ανάγκη...

Ο "Ρίμπο" που τόσο αγαπήθηκε από τους φίλους του Ολυμπιακού, αλλά και τόσο τους πρόδωσε με την συμπεριφορά του στην ΑΕΚ, έπειτα από τα ψεύτικα δάκρυα που χάλασαν μια ολόκληρη φιέστα πρωταθλήματος, μετά το "μαγευτικό" Ουζμπεκιστάν και το μικρό πέρασμά του από την Βραζιλία, να συνεχίσει την καριέρα του στο πρωτάθλημα της... Αγκόλας!!!

Τουλάχιστον, έτσι υποστηρίζει ο πρόεδρος της Κάμπουσκορπ (ομάδα που τερμάτισε δεύτερη στο περσινό πρωτάθλημα), Κανγκάμπα Μπέντο, ο οποίος δήλωσε σχετικά:

"Όλοι οι σύλλογοι της Αγκόλας ενισχύονται, έτσι και εμείς δεν μπορούσαμε να μείνουμε αδρανείς. Μας παρουσιάστηκε η ευκαιρία να πάρουμε τον Ριβάλντο και δεν την χάσαμε. Πολλοί μιλούν για την ηλικία του, αλλά είναι ένας παίκτης με τεράστια εμπειρία, μπορεί να παίξει μια χαρά ποδόσφαιρο και αυτό πρόκειται να κάνει και στην Αγκόλα".

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου