ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2012

Τα δεδομένα για Μπελούτσι

Τα δεδομένα για Μπελούτσι

Όλο και πιο έντονα ακούγεται το όνομα του Φερνάντο Μπελούτσι, αναφορικά με την επιστροφή του στο μεγάλο λιμάνι, έστω ως δανεικός από την Πόρτο. Τι ισχύει για την περίπτωσή του.
Ο Φραν Γέστε αποτελεί ξένο σώμα για τον Ολυμπιακό και στον Πειραιά ψάχνουν ήδη τον αντικαταστάτη του Βάσκου. Με δεδομένα την επιθυμία και του Ερνέστο Βαλβέρδε για ένα παίκτη που θα μπορεί να ενώσει τη μεσαία γραμμή με την επίθεση αλλά και την πολύ καλή συνεργασία τους κατά την κοινή τους παρουσία στον Ολυμπιακό, ο Φερνάντο Μπελούτσι ακούγεται όλο και πιο έντονα στα μεταγραφικά σχέδια του Θρύλου.
Στον Ολυμπιακό, όντως, έχουν τον Αργεντινό σε περίοπτη θέση στη λίστα με τα ονόματα για την συγκεκριμένη θέση. Ο 29χρονος χαφ είναι από τους αγαπημένους παίκτες του Ερνέστο Βαλβέρδε, αφού μπορεί να αποδώσει στο γήπεδο ακριβώς ό,τι ζητά ο Ισπανός προπονητής από τον παίκτη της συγκεκριμένης θέσης. Πιέζει ψηλά, είναι μόνιμη απειλή για τον αντίπαλο γκολκίπερ, ενώ διαθέτει την κλάση για να βγάλει την πάσα από το μάτι της βελόνας προς τους επιθετικούς. Μαζί με αυτά και το γεγονός ότι μπορεί να παίξει και ως δεξιός μεσοεπιθετικός, πέρα πίσω από τον φορ.

Οι πληροφορίες που έχουν συλλέξει στο λιμάνι λένε πως ο Αργεντινός παραχωρείται από την Πόρτο υπό μορφή δανεισμού και με οψιόν αγοράς, κάτι που κάνει πιο ελκυστική την περίπτωσή του, ενώ η ετήσια αμοιβή του (1 εκ. ευρώ) δεν είναι έξω από τα οικονομικά δεδομένα της ομάδας για έναν παίκτη της αξίας του. Επιπλέον, ο Μπελούτσι θα έχει δικαίωμα συμμετοχής και στο Europa League, ενώ είναι αρκετά αγαπητός στον κόσμο του Ολυμπιακού και θετικός για την επιστροφή του στην Ελλάδα.

Οι ιθύνοντες του Ολυμπιακού παρακολουθούν στενά τις εξελίξεις και αν οι συνθήκες το επιτρέψουν, δεν αποκλείεται να κινηθούν για τον δανεισμό του. Ωστόσο, πρώτα θα πρέπει να ελαφρύνει το μπάτζετ, με την αποχώρηση κάποιων παικτών (Γέστε, Κοστάνσο).

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου