ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2012

Δηλωσεις Βαλβέρδε-Γεωργαμλή

 Δηλωσεις Βαλβέρδε-Γεωργαμλή

 11/1/2012

Βαλβέρδε: "Ξέραμε ότι έπρεπε να νικήσουμε"

Την ικανοποίηση του για τη νίκη επί του Θρασύβουλου, που του χάρισε την πρόκριση στον επόμενο γύρο του Κυπέλλου, εξέφρασε ο Ερνέστο Βαλβέρδε.
Ο προπονητής του Ολυμπιακού σε δηλώσεις του, τόνισε πως η νίκη ήταν μονόδρομος ειδικά μετά την ισοπαλία με την Δόξα Δράμας.
"Ξέραμε ότι έπρεπε να νικήσουμε μετά απ' αυτό που έγινε με την Δόξα Δράμας", είπε αρχικά ο Ερνέστο Βαλβέρδε και συμπλήρωσε: "Ήμαστε ευχαριστημένοι που νικήσαμε και προκριθήκαμε, αλλά και γιατί χρησιμοποιήσαμε δύο ποδοσφαιριστές που δεν είχαμε μέχρι τώρα την ευκαιρία να χρησιμοποιήσουμε.

Κάναμε ένα άσχημο παιχνίδι με την Δόξα Δράμα, αλλά για να πούμε με σιγουριά για αγωνιστική πτώση της ομάδας θα πρέπει να το κάνουμε όταν έχουμε μεγαλύτερο δείγμα γραφής".

Γεωργαμλής: "Καλό τεστ για τις αντοχές μας"

Ο προπονητής του Θρασύβουλου, Λύσσανδρος Γεωργαμλής, παραδέχτηκε τη δίκαιη πρόκριση του Ολυμπιακου στην προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.
"Κέρδισε ο Ολυμπιακός δίκαια. Ήταν καλύτερος από εμάς, ξέραμε πολύ καλά ποιον θα αντιμετωπίζαμε. Έχω την εντύπωση ότι βάσει των δυνατοτήτων μας σταθήκαμε πολύ καλά, εύχομαι καλή συνέχεια στον Ολυμπιακό και για την δική μου την ομάδα, να έχει επιτυχία στο πρωτάθλημα", τόνισε αρχικά στη συνέντευξη Τύπου ο τεχνικός της ομάδας της Φυλής.
"Εμείς από ένα τέτοιο ματς μόνο να κερδίσουμε είχαμε. Έχουμε παιδιά που δεν έχουν εμπειρίες και πιστεύω ότι ήταν ένα καλό τεστ για τις αντοχές τους. Στόχος μας, δεν είναι άλλος από το πρωτάθλημα", συμπλήρωσε ο προπονητής του Θρασύβουλου, ο οποίος ρωτήθηκε και για την αλλαγή του Βασιλείου και αν αυτή είχε σχέση επειδή ο αμυντικός της ομάδας του τραυμάτισε τον Πάντελιτς: "Όχι, καμία σχέση. Έχουμε πολλά προβλήματα, είχε κάρτες και ήθελα να κάνω ένα τεστ στην άμυνα. Ίσως με τον Πανσερραϊκό δεν παίξει και για αυτό τον λόγο ήθελα να δοκιμάσω 
 
www.redplanet.gr/
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου