ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2012

Δεν το κουνάει από τη Μαδρίτη ο Ιγκουαΐν

Δεν το κουνάει από τη Μαδρίτη ο Ιγκουαΐν

2/01/2012
Δεν το κουνάει από τη Μαδρίτη ο Ιγκουαΐν
Αρνητικός στο ενδεχόμενο να πάει σε μία εκ των Τσέλσι ή Γιουβέντους εμφανίζεται ο Γκονσάλο Ιγκουαΐν, σύμφωνα με δημοσιεύματα του ισπανικού Τύπου. Όπως αναφέρει η ηλεκτρονική έκδοση της «AS», οι δύο ομάδες έχουν προσεγγίσει την πλευρά του Αργεντινού και εκείνος είπε «όχι».

«Εάν η Τσέλσι θέλει να μιλήσει για τον Γκονσάλο, τότε να έρθει σε επαφή με την Ρεάλ Μαδρίτης», ήταν η απάντηση του Χόρχε Ιγκουαΐν (πατέρα του διεθνούς φορ) την προηγούμενη εβδομάδα για το ενδιαφέρον των Λονδρέζων.

Το συμβόλαιο του 24χρονου παίκτη λήγει το καλοκαίρι 2016 και εκφράζει – με κάθε τρόπο – την επιθυμία να το τιμήσει. Την ίδια ώρα, ο Ζοσέ Μουρίνιο δεν επιθυμεί να δώσει τον Αργεντινό, αφού τον θεωρεί χρήσιμο στο πλάνο που έχει για τους «μερένχες».

Όσον αφορά το ενδιαφέρον της Γιουβέντους, ο πατέρας Ιγκουαΐν δήλωσε στην ιταλική εφημερίδα «Stampa»: «Στην ομάδα κανείς δεν έχει μιλήσει για την πώληση του Γκονσάλο και αν θα φύγει. Σκοπός και των δύο πλευρών είναι η συνέχιση της συνεργασίας μέχρι τη λήξη του συμβολαίου, τον Ιούνιο του 2016».
www.sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου