ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2012

Βλέπει για σέντερ και τον Μπενγκά

Στον Ολυμπιακό εξετάζουν και την περίπτωση του 31χρονου Βέλγου σέντερ, με πλούσια εμπειρία στο ΝΒΑ, όντας δύο φορές πρωταθλητής με τους Λέικερς, Ντιντιέ Μπενγκά, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τους Χόρνετς.
Από την στιγμή που το ενδεχόμενο απόκτησης του Ακίν Ακινγμπάλα από την Νανσί οδεύει προς "ναυάγιο", στον Ολυμπιακό εξετάζουν και άλλες περιπτώσεις ψηλών για την ενίσχυση της ερυθρόλευκης φροντ-λάιν.
Οι Πειραιώτες εξετάζουν και την περίπτωση του 31χρονου (30/12/1980) Ντιντιέ Μπενγκά. Ο γιγαντόσωμος με τα μακριά χέρια, ύψους 2.13 Βέλγος σέντερ (με καταγωγή από το Κονγκό), έχει μείνει ελεύθερος από τους Χόρνετς, ύστερα από μία σεζόν παρουσίας του στη Νέα Ορλεάνη, και πλέον βρίσκεται σε αναζήτηση ομάδας. Δυναμικός παίκτης, με έφεση στην άμυνα, αλλά είναι άτεχνος στην επίθεση.

Διαθέτει, πάντως, πλούσια εμπειρία στο ΝΒΑ, καθώς στην Αμερική αγωνίστηκε τις τελευταίες επτά σεζόν (2004-2011), όντας, μάλιστα, δύο φορές πρωταθλητής με τους Λος Άντζελες Λέικερς το 2009 και το 2010. Βέβαια στις ομάδες που έπαιξε είχε συνήθως μικρή συμμετοχή. Ο πρώτος του σύλλογος στον "μαγικό κόσμο" ήταν οι Ντάλας Μάβερικς (2004-07), ενώ στη συνέχεια έπαιξε στους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς (2007-08).

Ο Μπενγκά εν δράσει με το "28" των Λέικερς:

DJ Mbenga starts, gets a double-double 4 blocks από bane27

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου