ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Δευτέρα 2 Ιανουαρίου 2012

«Τρελαμένος» για όλα ο πρόεδρος!!!

«Τρελαμένος» για όλα ο πρόεδρος!!! 

2/1/2012 


SMS ΜΑΡΙΝΑΚΗΣΤο 2012 είναι χρονιά προκλήσεων για τον Ολυμπιακό και ο πρόεδρος του δε μπορεί να συμβιβαστεί με…”σπόρια”!
Ο Βαγγέλης Μαρινάκης είναι ένας άνθρωπος που επέλεξε στη ζωή του να δημιουργεί τη μοίρα του και όχι να αφήνεται στις τύχες της! Όντας πλέον πρόεδρος της λατρεμένης ομάδας που αγαπά από μικρό παιδί, δεν ικανοποιείται παρά μόνον με την κορυφή.
Το 2012 βρήκε τον πρόεδρο να σχεδιάζει ακούραστα τον Ολυμπιακό της επόμενης ημέρας, τον Ολυμπιακό που βάζει πλέον πλώρη για ΜΕΓΑΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ! Έχοντας ήδη την εμπειρία της κατάκτησης του πρώτου πρωταθλήματος, κατά την παρθενική του θητεία στον προεδρικό θώκο του Δαφνοστεφανωμένου, ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανυπομονεί να δει την ομάδα να μεγαλουργεί το νέο έτος, ενόψει των υποχρεώσεων της σε Ελλάδα και Ευρώπη!
Για το λόγο αυτό, φρόντισε να στείλει ένα ηγετικό sms στους στενούς του συνεργάτες, αφήνοντας για πολλοστή φορά το προσωπικό του στίγμα, αναφέροντας τα ακόλουθα:
“ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ, ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΜΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΚΙΣΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ!! ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟ 2012!”
Ένα διόλου τυχαίο μήνυμα που δείχνει τη “δίψα” του Βαγγέλη Μαρινάκη για να στείλει τον Ολυμπιακό στη..στρατόσφαιρα και να δώσει ανείπωτες χαρές στους φιλάθλους της σπουδαιότερης ομάδας που γέννησε η χώρα αυτή!
Με τέτοιον πρόεδρο, που είναι πάνω από όλα παθιασμένος Ολυμπιακός και φροντίζει να το δείχνει σε κάθε έκφραση του, ΚΑΝΕΙΣ δε συμβιβάζεται στον Ολυμπιακό, παρά μόνον με τις μεγαλύτερες δυνατές επιτυχίες!
Καλή χρονιά λοιπόν…ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟ 2012 και κυρίως, πολλές χαρές, όντας “τρελαμένοι” με τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!

 www.olympiacos24.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου