ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Κυριακή 29 Ιουλίου 2012

Άρης-Κόμο 0-0(4-3 στα πέναλτι)

Φιλικο:Άρης-Κόμο 0-0(4-3 στα πέναλτι)

29/7/2012

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΟ BLOG TOY ALEX WEB RADIO/TV ΚΑΙ ΤΗΝ ΡΑΔΙΟ-ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΣΕΝΤΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΙΣ 19.30 ΜΜ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ BLOG TOY ALEX WEB RADIO/TV ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΥΠΟΣΕΛΙΔΟ SPORT TV LIVE LINKS ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΛΙΝΚ
Ούτε απείλησε, ούτε απειλήθηκε
Επηρεασμένος σε ένα βαθμό και από την κούραση, ο Άρης ούτε απείλησε, αλλά και ούτε απειλήθηκε στο διάρκειας 45’ φιλικό με την Κόμο (ομάδα γ’ κατηγορίας στην Ιταλία), την οποία νίκησε στην διαδικασία των πέναλτι (4-3, 0-0 στην κανονική διάρκεια).

Βασικός ο Γιώργος Κατίδης στην επιστροφή του. Το ματς παρακολούθησε ο νεοαποκτηθείς Ρούμπεν Πουλίδο.

Κόντρα στην Παλέρμο στις 20:00 ολοκληρώνουν οι «κίτρινοι» την παρουσία τους στο τουρνουά του Μάλες.
Η προτεραιότητα στα μετόπισθεν είναι γνωστή και… χιλιοειπωμένη από το ξεκίνημα της προετοιμασίας του Άρη. Ωστόσο η δυναμικότητα του αντιπάλου επέτρεπε στον Μάκη Κατσαβάκη να τεστάρει και τις επιθετικές δυνατότητες του σχήματος που παρέταξε. Όμως η πίεση ψηλά δεν απέδωσε τα αναμενόμενα. Ένα άστοχο πλασέ του Κατίδη στο ξεκίνημα, ήταν η πρώτη αξιόλογη στιγμή για τους «κίτρινους».

Από τον διεθνή μέσο προήλθε η ευκαιρία του αγώνα (χαμένο τετ-α-τετ στο 27’), ενώ ενδιάμεσα (στο 20’) ο Πελίτα προσπάθησε να απειλήσει, αλλά το σουτ που δοκίμασε έξω από την περιοχή έφυγε δίπλα από την εστία του Διούδη. Η κανονικη διάρκεια ολοκληρώθηκε χωρίς να σημειωθεί κάποιο τέρμα, με τους Θεσσαλονικείς να παίρνουν τη νίκη στην διαδικασία των πέναλτι (4-3).

* Με κίτρινη κάρτα παρατηρήθηκαν οι Κατίδης και Χατάρκο.

ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου