ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 1 Αυγούστου 2012

"Παίζει" δυνατά του Χάιντσε!

"Παίζει" δυνατά του Χάιντσε!

Ο Γκαμπριέλ Χάιντσε απασχολεί έντονα τον Ολυμπιακό για την ενίσχυση στο κέντρο της άμυνας. Ο Αργεντινός της Ρόμα μπορεί να παίξει και στο αριστερό άκρο των μετόπισθεν.
Στην τελική ευθεία μπαίνει η υπόθεση απόκτησης κεντρικού αμυντικού στον Ολυμπιακό.

Ο Ντάρκο Κοβάτσεβιτς δεν ταξίδεψε με την υπόλοιπη αποστολή της ομάδας στο Έρμελο της Ολλανδίας και οι πληροφορίες αναφέρουν πως αυτή η απουσία σχετίζεται με τη μεταγραφή του στόπερ.

Το όνομα που "παίζει" δυνατά τις τελευταίες ώρες είναι αυτό του Γκαμπριέλ Χάιντσε, ο οποίος έχει συμβόλαιο με τη Ρόμα, αλλά δεν υπολογίζεται για βασικός και είναι πιθανό ο Αργεντινός αμυντικός να αποχωρήσει χωρίς αποζημίωση στον ιταλικό σύλλογο.

Πρόκειται για έναν πολύπειρο ποδοσφαιριστή, με σπουδαίες παραστάσεις και σημαντική θητεία στις Παρί Σεν Ζερμέν, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ρεάλ Μαδρίτης, Μαρσέιγ και Ρόμα.

Ο 34άχρονος (19/4/1978) αμυντικός παίζει με την ίδια επιτυχία τόσο ως αριστερός κεντρικός αμυντικός όσο και ως αριστερός οπισθοφύλακας. Για τον παίκτη ενδιαφέρεται και η Μπολόνια, αλλά ο Ολυμπιακός μπορεί να προσφέρει περισσότερα χρήματα, ενώ έχει και το δέλεαρ του Champions League!

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου