ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 1 Αυγούστου 2012

Δηλωσεις Δωνη-Ντρορ Κάσταν

«Να επιβάλλουμε το παιχνίδι μας» 

1/8/2012

ΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΟ BLOG TOY ALEX WEB RADIO/TV ΚΑΙ ΤΗΝ ΡΑΔΙΟ-ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΣΕΝΤΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΙΣ 19.30 ΜΜ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ BLOG TOY ALEX WEB RADIO/TV ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΥΠΟΣΕΛΙΔΟ SPORT TV LIVE LINKS ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΛΙΝΚ  

«Να επιβάλλουμε το παιχνίδι μας» 
Αισιόδοξος για πρόκριση του ΠΑΟΚ στον επόμενο γύρο του Europa League εμφανίστηκε ο Γιώργος Δώνης.

«Να επιβάλλουμε το παιχνίδι μας», το ζητούμενο για τον Έλληνα τεχνικό εν όψει της πρώτης κόντρας του «Δικέφαλου του Βορρά» με την Μπνέι Γιεχούντα, στο Τελ Αβίβ, για τον γ΄ προκριματικό γύρο της διοργάνωσης.


Αναλυτικά, όσα είπε στην συνέντευξη Τύπου:

«Είμαστε χαρούμενοι που ξεκινούν τα επίσημα παιχνίδια και ότι τα ξεκινάμε με τη συμμετοχή μας στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, μετά από πέντε εβδομάδες προετοιμασίας. Έχουμε δουλέψει πολύ καλά κι όλα κύλησαν ομαλά. Είμαστε μια ομάδα που χτίζεται σε σωστές βάσεις και θέλουμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Μάλιστα φεύγοντας από δω θέλω να είμαστε εμείς που θα έχουμε τις περισσότερες πιθανότητες για να πάρουμε την πρόκριση στον επόμενο γύρο του Γιουρόπα Λιγκ.

Πιστεύω πολύ στους ποδοσφαιριστές μου, που δείχνουν μεγάλη βελτίωση, πειθαρχία. Δημιουργούν αισιόδοξα μηνύματα για να φτιάξουμε την ομάδα που θέλουμε. Σε ό, τι αφορά στον αντίπαλό μας έχουμε παρακολουθήσει και περσινά και φετινά παιχνίδια τους. Γνωρίζουμε ότι είναι σοβαρή ομάδα και ότι προσπαθεί να δημιουργήσει ευκαιρίες. Εχει και καλούς παίκτες στις τάξεις της. Το σημαντικό για μας είναι το πώς θα εμφανιστούμε εμείς κι αν κάνουμε αυτά που σχεδιάσαμε. Κρύβει παγίδες το πρώτο επίσημο παιχνίδι και πάντα παίζουν ρόλο και οι καιρικές συνθήκες».

Για τις απουσίες και το επίπεδο ετοιμότητας ορισμένων παικτών: «Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι… Ο Σταφυλίδης πήρε μέρος στο Ευρωπαϊκό των Νέων, οι άλλοι διεθνείς αγωνίστηκαν με τους Άνδρες… Είναι λογικό να έρθουν αργότερα και να μην είναι απολύτως έτοιμοι γι’ αυτό το ματς. Πάντως όλοι οι παίκτες που βρέθηκαν από την αρχή στην Ολλανδία είναι μαζί μας. Στο ποδόσφαιρο υπάρχουν προβλήματα, αλλά πάντα προσπαθείς να ζεις με αυτά. Δεν είμαι προβληματισμένος, παρά το γεγονός ότι θα ήθελα και οι διεθνείς να είχαν κάνει όλη την προετοιμασία».

Για την επιλογή των τριών αρχηγών: «Ήθελα να είναι παίκτες που να εκπέμπουν αυτό το καινούργιο που θέλουμε προς τα έξω, να έχουν την προσωπικότητα και να βγάζουν το ίματζ με τον καλύτερο τρόπο. Επίσης να είναι κι ισχυρές προσωπικότητες. Είτε έμπειροι είτε πιο νέοι, όπως ο Αθανασιάδης. Το παρελθόν τού Γκαρσία πληροί όλα αυτά. Σε ό, τι αφορά τον Δημήτρη (σ.σ.: Σαλπιγγίδης) είναι ένα παιδί του ΠΑΟΚ και ο Αθανασιάδης είναι ένας παίκτης της νέας γενιάς. Και τα τρία παιδία όταν μιλήσαμε στην Ολλανδία, θέλησαν και οι τρεις να είναι αρχηγοί».

Για την Μπνέι Γιεχούντα: «Ξέρουμε ότι είναι μια ομάδα που δεν είναι παθητική στο γήπεδο. Αντιθέτως παίζει με ενεργητικό τρόπο και προσπαθεί να επιβάλει το ρυθμό της. Επίσης έχει αρκετούς επικίνδυνους παίκτες. Εμείς σεβόμαστε κάθε αντίπαλο. Όμως δεν επικεντρώνω ποτέ μεμονωμένα σε κάποιον παίκτη των αντιπάλων μας. Κοιτάω όλη την ομάδα. Οι παίκτες μου είναι ενημερωμένοι για τα πάντα».

Για την εκτίμηση που κάνει για την αυριανή αναμέτρηση: «Δεν θέλω να κάνω προβλέψεις γιατί δεν ξέρεις πως μπορεί να εξελιχθεί ένας αγώνας. Μπορεί να λέμε ότι μια ισοπαλία θα είναι πολύτιμη, αλλά να εξελιχθεί κάπως το παιχνίδι και να φύγουμε δυσαρεστημένοι από το γήπεδο. Εγώ θέλω να είμαστε καλοί και να επιβάλουμε το δικό μας τρόπο παιχνιδιού. Το ποδόσφαιρο είναι απρόβλεπτο και γι’ αυτό δεν μπορείς να μιλήσεις για κάτι συγκεκριμένο. Πάντως θα αποτελεί πλεονέκτημα μια ισοπαλία, μια και έχουμε το δεύτερο παιχνίδι στην έδρα μας».

Δεν υποτιμούμε τον ΠΑΟΚ και την Ελλάδα

«Δεν υποτιμούμε τον ΠΑΟΚ και την Ελλάδα»
Με το σεβασμό που απαιτούν οι περιστάσεις αντιμετωπίζουν τον ΠΑΟΚ όλοι στις τάξεις της Μπνέι Γιεχούντα εν όψει του αυριανού πρώτου αγώνα των δύο ομάδων για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League, όπως φάνηκε από όσα δήλωσαν ο προπονητής Ντρορ Κάσταν, και ο αρχηγός Κφιρ Έντρι στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου.

«Η φάση αυτή είναι τελείως διαφορετική. Ο ΠΑΟΚ είναι μία καλή ελληνική ομάδα. Το ελληνικό ποδόσφαιρο είναι σε καλό επίπεδο κι αυτό φαίνεται και σε επίπεδο εθνικών ομάδων, με την παρουσία τους σε Euro και Παγκόσμιο Κύπελλο. Το Ισραήλ δεν τα καταφέρνει το ίδιο καλά, αλλά αυτό δεν μας αποθαρρύνει. Επίσης πολλοί καλοί ξένοι παίκτες αγωνίζονται στο ελληνικό πρωτάθλημα. Ο ΠΑΟΚ έχει έναν Νοτιοαφρικανό, δύο Βραζιλιάνους, έναν Γάλλο και έναν Ουρουγουανό, ενώ φυσικά δεν θα πρέπει να ξεχνάμε τους καλούς Έλληνες παίκτες που έχουν, όπως ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης», τόνισε, ενώ δεν φάνηκε καλά πληροφορημένος για τον πολύπειρο επιθετικό. «Είναι ένας ποδοσφαιριστής που συνέχεια διαμαρτύρεται, αλλά δίνει πάντα το 100% στο γήπεδο», είπε για τον φιλήσυχο «Σάλπι».

Όσο για τον αγώνα ανέφερε: «Δεν θα είναι εύκολο το παιχνίδι, αλλά αποτελεί πρόκληση για την ομάδα μας. Θα πρέπει να κερδίσουμε το ματς στην έδρα μας για να έχουμε ελπίδες πρόκρισης, να πάρουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για να ολοκληρώσουμε την αποστολή της πρόκρισης στη Θεσσαλονίκη. Οι αντίπαλοι διαθέτουν παίκτες με εμπειρία στην Ευρώπη, ενώ έχουν παίξει πέντε φιλικά κι έχουν κερδίσει στα τρία. Δεν θέλουμε σε καμία περίπτωση να τελειώσει εδώ για μας η φετινή ευρωπαϊκή πορεία. Θα χρειαστεί να έχουμε υπομονή, καλή κυκλοφορία της μπάλας και να είμαστε προσεκτική».

Ο αρχηγός της Μπνέι Γιεχούντα, ο μέσος Κφιρ Έντρι, δήλωσε: «Δεν έχουμε το δικαίωμα να υποτιμούμε το ελληνικό ποδόσφαιρο. Ο ΠΑΟΚ έχει ένα γκρουπ παικτών υψηλού επιπέδου και με εμπειρία. Θα προσπαθήσουμε να παίξουμε πειθαρχημένα και να πάρουμε προβάδισμα για την πρόκριση. Πρέπει να μάθουμε από τα λάθη του παρελθόντος, που μας έχουν κοστίσει. Σίγουρα θα προσπαθούσαμε να παίζουμε στη φυσική μας έδρα, το ‘Μπλούμφιλντ’, αλλά ότι παίζουμε σε άλλο γήπεδο δεν πρέπει να αποτελεί για μας δικαιολογία».


www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου