ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Δευτέρα 30 Ιουλίου 2012

Παπάζογλου: "Η ομάδα δείχνει χαρακτήρα"

Παπάζογλου: "Η ομάδα δείχνει χαρακτήρα"

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΟ BLOG TOY ALEX WEB RADIO/TV ΚΑΙ ΤΗΝ ΡΑΔΙΟ-ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΣΕΝΤΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΙΣ 19.30 ΜΜ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ BLOG TOY ALEX WEB RADIO/TV ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΥΠΟΣΕΛΙΔΟ SPORT TV LIVE LINKS ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΛΙΝΚ
Ο Τάσος Παπάζογλου τόνισε πως η ομάδα του Ολυμπιακού έδειξε χαρακτήρα στα φιλικά προετοιμασίας. Παράλληλα σχολίασε πως η φιλοσοφία του Ζαρντίμ μοιάζει με εκείνη του Βαλβέρδε.
Ο κεντρικός αμυντικός των Πειραιωτών, Τάσος Παπάζογλου, μίλησε στη κάμερα της NOVA, επισημαίνοντας πως ο Ολυμπιακός στα φιλικά προετοιμασίας σαν ομάδα έδειξε χαρακτήρα. Τι είπε για Βαλβέρδε και Ζαρντίμ.

Για την προετοιμασία του Ολυμπιακού, σχολίασε: "Τελείωσε και το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας. Παρόλο που η ομάδα έχει αρκετούς νεαρούς παίκτες δείχνουμε καλή εικόνα. Με τη Νιούκαστλ είναι σημαντικό ότι η ομάδα βρέθηκε πίσω στο σκορ και έπαιζε με δέκα παίκτες και κατάφερε να μην χάσει. Η ομάδα δείχνει χαρακτήρα, αφού δεν έχουμε χάσει σε κανένα φιλικό. Δείχνουμε ότι ακόμα και στα φιλικά θέλουμε να κερδίζουμε και είναι πολύ θετικό αυτό για μία ομάδα όπως ο Ολυμπιακός".

Για την αγωνιστική του απόδοση, τόνισε: "Εγώ προσπαθώ για το καλύτερο και όπου με βάζει ο προπονητής θα δίνω το 100%. Είτε παίζω στόπερ, είτε παίζω δεξί μπακ θα δίνω τα πάντα για να βοηθάω την ομάδα μου".

Για τον βαθμό ετοιμότητας των ερυθρολεύκων, είπε: "Ακόμα δεν μπορούμε να πούμε πότε θα είμαστε έτοιμοι. Δείχνουμε πολύ καλά στοιχεία και το θετικό είναι ότι μέσα στα παιχνίδια μας βγαίνουν κάποια πράγματα που τα δουλεύουμε στις προπονήσεις".

Για το αν ο Ζαρντίμ έχει κοινά στοιχεία με τον Βαλβέρδε, επεσήμανε: "Και ο Βαλβέρδε και ο Ζαρντίμ έχουν την ίδια φιλοσοφία. Είναι καλό ότι και με τους δύο η ομάδα προσπαθεί να παίξει καλό ποδόσφαιρο. Το ότι δεν έχουν μεγάλες διαφορές βοηθάει καλύτερα και εμάς να αντιληφθούμε τι ακριβώς μας ζητάει ο προπονητής και τι θέλει από εμάς. Είναι δύο προπονητές που θέλουν η ομάδα να παίζει επιθετικό ποδόσφαιρο".


www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου