ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 4 Αυγούστου 2012

Δεν υπολογίζει τον Σουμπίνιο ο Ζαρντίμ

Δεν υπολογίζει τον Σουμπίνιο ο Ζαρντίμ

KΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΟ BLOG TOY ALEX WEB RADIO/TV ΚΑΙ ΤΗΝ ΡΑΔΙΟ-ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΣΕΝΤΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΙΣ 19.30 ΜΜ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ BLOG TOY ALEX WEB RADIO/TV ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΥΠΟΣΕΛΙΔΟ SPORT TV LIVE LINKS ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΛΙΝΚ
Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ έχει καταλήξει στους παίκτες που θα "κόψει" από το ρόστερ του Ολυμπιακού, κάτι που τόνισε και ο ίδιος σε δηλώσεις του μετά το φιλικό με τη Βίλεμ. Δεν υπολογίζεται σαφέστατα ο Σουμπίνιο, ο οποίος πέρασε αλλαγή στο 89' απέναντι στην ολλανδική ομάδα.
Εβδομάδα αποχωρήσεων θα είναι αυτή που έρχεται, όσον αφορά το ρόστερ του Ολυμπιακού και το ξεκαθάρισμα στο οποίο αναμένεται να προχωρήσει ο Λεονάρντο Ζαρντίμ στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας.

Ο Πορτογάλος τεχνικός μετά το φιλικό των ερυθρολεύκων κόντρα στην Βίλεμ (νίκη με σκορ 3-2 για τον Ολυμπιακό) στην Ολλανδία, τόνισε πως έχει κατασταλάξει μαζί με τους συνεργάτες του στο ποιους παίκτες πρόκειται να "κόψει" από ρόστερ, κάνοντας τις εισηγήσεις του είτε για τον δανεισμό είτε για την τοποθέτηση τους σε λίστα ποδοσφαιριστών που βρίσκονται υπό παραχώρηση.

Κρίνοντας από την απόφαση του Πορτογάλου τεχνικού να αφήσει για 89 λεπτά στον πάγκο τον Σουμπίνιο (πέρασε στο ματς σε εκείνο το λεπτό στη θέση του Πάντελιτς...) στο φιλικό με το Βίλεμ, τότε εύκολα μπορεί να συμπεράνει κανείς πως ο Βραζιλιάνος χαφ δεν έπεισε τον προπονητή του κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας πως μπορεί να βοηθήσει τον Ολυμπιακό.

Ο Σουμπίνιο λοιπόν συγκαταλέγεται σίγουρα στην λίστα των παικτών εκείνων που θα αποχαιρετήσουν την ομάδα, με τον Ατρόμητο ήδη να "ορέγεται" την απόκτηση του 26χρονου κεντρικού μέσου. Τον ίδιο δρόμο, αυτόν της φυγής, θα ακολουθήσουν σίγουρα 2-3 παίκτες ακόμη και πιθανόν ακόμη παραπάνω, ανάλογα πάντα με τις μεταγραφικές προσθήκες στις οποίες προτίθεται να προχωρήσουν οι ερυθρόλευκοι.

Με δεδομένο ότι οι Λυκογιάννης και Καραγκούνης θα παίξουν τη νέα σεζόν με την ομάδα Νέων, τότε πιθανότατα να παιχτεί μια θέση στο ρόστερ ανάμεσα σε Ποτουρίδη - Ντιελνά, ενώ λίγες είναι οι πιθανότητες παραμονής του Ντιόγκο. Από εκεί και πέρα κάθε πρόβλεψη είναι παρακινδυνευμένη.


www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου