ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Κυριακή 29 Ιουλίου 2012

Διεθνη φιλικα:Chelsea – Milan 0 – 1 - Raja Casablanca – Barcelona 0 – 8 (videos)

 Διεθνη φιλικα:Chelsea – Milan 0 – 1 - Raja Casablanca – Barcelona 0 – 8 (videos)

29/7/2012

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΟ BLOG TOY ALEX WEB RADIO/TV ΚΑΙ ΤΗΝ ΡΑΔΙΟ-ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΣΕΝΤΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΙΣ 19.30 ΜΜ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ BLOG TOY ALEX WEB RADIO/TV ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΥΠΟΣΕΛΙΔΟ SPORT TV LIVE LINKS ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΛΙΝΚ
Chelsea – Milan 0 – 1

Η Milan ήταν η νικήτρια του φιλικού αγώνα εναντίον της Chelsea, καθώς επικράτησε των «μπλε» με 1-0 στο «Sun Life Stadium», στο Μαϊάμι, μπροστά σε 58.000 θεατές.
Το γκολ του Emanuelson στο 69ο λεπτό χάρισε στη Milan τη νίκη, με την ομάδα του Roberto Di Matteo να πραγματοποιεί αρκετές ευκαιρίες, κυρίως με τον Hazard, ωστόσο αποδείχθηκε αναποτελεσματική.
filiko milan chelsea 1-0 videoChelsea: Cech, Ivanovic, David Luiz, Terry, Cole, Mikel, Lampard, Ramires, Hazard, Raul Meireles, Lukaku.
Milan: Amelia, Antonini, Yepes, Bonera, Mesbah, Ambrosini, Traore, Flamini, Boateng, Emanuelson, El Shaarawy.

Δείτε σε video το γκολ του Emanuelson:




Raja Casablanca – Barcelona 0 – 8 

filiko raja casablanca barcelona 0-8 videoΚαταιγιστική ήταν η Barcelona στο φιλικό αγώνα που έδωσε με τη Raja Casablanca. Οι «μπλαουγκράνα» βρέθηκαν στο Μαρόκο και φιλοδώρησαν με οκτώ γκολ (0-8) τους γηπεδούχους, με τον Lionel Messi να σημειώνει «χατ-τρικ» μέσα σε έντεκα λεπτά.
Η διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων ήταν χαώδης και παρά το γεγονός ότι η Barcelona αγωνίστηκε με αρκετές απουσίες, δε συνάντησε την παραμικρή δυσκολία.
Ο Messi σκόραρε στο 34΄, στο 38΄ και στο 45΄, ο Alexis Sanchez πέτυχε δύο τέρματα (13΄, 41΄), ενώ από ένα γκολ σημείωσαν οι Dani Alves (58΄ πεν) και οι νεαροί Sergi Gomez (87΄) και Gerard Delofeu (89΄).
Εκτός αποστολής έμεινε ο τραυματίας Muniesa και οι ανέτοιμοι Puyol και Villa.

Δείτε σε video τα γκολ της Barcelona:


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου