ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 3 Αυγούστου 2012

Μαρινάκης: "Θα τους τρελάνω όλους"

Μαρινάκης: "Θα τους τρελάνω όλους"

KΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΟ BLOG TOY ALEX WEB RADIO/TV ΚΑΙ ΤΗΝ ΡΑΔΙΟ-ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΣΕΝΤΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΙΣ 19.30 ΜΜ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ BLOG TOY ALEX WEB RADIO/TV ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΥΠΟΣΕΛΙΔΟ SPORT TV LIVE LINKS ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΛΙΝΚ
Ο πρόεδρος είπε πως θα τους "τρελάνει" όλους με τις μεταγραφές που θα κάνει. Δεδομένη η απόκτηση ενός "10αριού" και ενός στόπερ, ενώ θα κάνει και τρίτη αν αποκλειστεί ο ΠΑΟ από το C.L.
Νηνεμία επικρατεί τις τελευταίες μέρες στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο όσον αφορά τις μεταγραφές. Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ εδώ και εβδομάδες έχει ζητήσει την απόκτηση δύο ποδοσφαιριστών σε συγκεκριμένες θέσεις: έναν κεντρικό αμυντικό και έναν επιτελικό μέσο στον άξονα. Η σχετική αργοπορία έχει προβληματίσει τον κόσμο, αλλά η πειραϊκή ΠΑΕ επιθυμεί να καθησυχάσει τον φίλαθλο κόσμο της ομάδας.

Σύμφωνα με την εφημερίδα "ΦΩΣ" o πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, δήλωσε στο στενό του περιβάλλον: "Θα τους τρελάνω όλους, θα πάρω στόπερ και "10άρι", επισημαίνοντας πως δεν συντρέχει κανένας λόγος ανησυχίας για τις μεταγραφικές κινήσεις της ομάδας, αφήνοντας να εννοηθεί πως οι ερυθρόλευκοι θα ενισχυθούν όπως πρέπει ενόψει της νέας σεζόν.

Οι Νταμπλούχοι Ελλάδας έχουν στην μεταγραφική τους λίστα πολλά ονόματα ποδοσφαιριστών, είτε για την θέση του δημιουργικού χαφ, είτε για εκείνη του σέντερ-μπακ, αλλά σύμφωνα με τα όσα λένε απ' τον Ολυμπιακό καμία περίπτωση παίκτη δεν έχει ξεχωρίσει ακόμη, καθώς η διοίκηση περιμένει τις τελικές εισηγήσεις του προπονητή Λεονάρντο Ζαρντίμ.

Απ' το ερυθρόλευκο στρατόπεδο σχολιάζουν επίσης το εξής: "Την ερχόμενη εβδομάδα θα ξεκαθαρίσουν τα πάντα. Θα κινηθούμε για την απόκτηση δύο παικτών και μόλις επιστρέψει η αποστολή από το εξωτερικό, θα γίνει το τελικό ξεσκαρτάρισμα και θα προχωρήσουμε για μεταγραφές".

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης βρίσκεται σε συνεχή επαφή με τον στενό του συνεργάτη και Διευθύνων Σύμβουλο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Γιάννη Βρέντζο, ο οποίος θα είναι ο άνθρωπος που κυρίως θα διαχειριστεί τις δύο επόμενες μεταγραφικές κινήσεις του Ολυμπιακού. "Δύο μεταγραφές θα γίνουν σίγουρα", λένε απ' το ερυθρόλευκο στρατόπεδο, ενώ αναφέρουν πως ίσως γίνει και τρίτη αν αποκλειστεί ο Παναθηναϊκός και δεν προκριθεί στους ομίλους του Champions League, κάτι που σημαίνει πως θα αυξηθούν τα έσοδα των Πειραιωτών.

Και απ' τον Ολυμπιακό επεσήμαναν ξανά πως τα τελευταία δύο καλοκαίρια τακτική του προέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλη Μαρινάκη, είναι το να "χτυπάει" δυναμικά στο τέλος της μεταγραφικής περιόδου,  οπότε χρειάζεται να υπάρχει εμπιστοσύνη στις κινήσεις της διοίκησης όσον αφορά την ενίσχυση του ρόστερ της ομάδας. Η απόκτηση ενός έμπειρου και ποιοτικού κεντρικού αμυντικού θεωρείται δεδομένη, όπως και η μεταγραφή ενός ικανότατου επιτελικού μέσου στον άξονα. Απλά, περιμένουν τις τελικές εισηγήσεις του Λεονάρντο Ζαρντίμ. Συγκεκριμένα ονόματα, δηλαδή, για να κινηθούν αναλόγως.

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου